De Ciprian Iana,

ACTUALIZARE 4 august. Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a anunțat azi, într-o conferință de presă, că atacantul Raul Rusescu, 30 de ani, a semnat cu echipa roș-albastră și spune că are încredere în el.

”Rusescu a mai fost la această echipă și știe ce se cere aici. Are mare experiență și a avut evoluții bune. Sper să aibă jocuri bune, așa cum a avut ca în trecut. Am mare încredere în el. Îl cunosc bine. Am mare încredere că ne poate ajute. Ruse poate juca și număr 10, și număr 9. În Turcia a jucat număr 9. El a demonstrat că are valoarea când a venit prima dată la Steaua. Important este să arate pe teren că este jucător de valoare. De semnat se ocupă conducerea. Am vorbit cu el și mi-a zis că a făcut pregătire. Nu este 100%, dar vom încerca să-l introducem cât mai repede. Avem nevoie de un jucător ca Rusescu. Putem să-l punem pe lista UEFA, dar după antrenamente vom vedea ce va fi. Gnohere nu trebuie să se supere. Să înțeleagă că este concurență. Trebuie să își dea silința. Asta e bine pentru echipă. Dacă mai aduce un atacant, va fi foarte bine. Dar acum ne interesează un fundaș central„, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă de dinaintea meciului FCSB – Poli Iași, de duminică, ora 21:00.

ACTUALIZARE 3 august. Raul Rusescu va semna cu FCSB. Conform Telekom Sport, atacantul de 30 de ani va ajunge sâmbătă în România, urmând ca luni să semneze contracul cu vicecampioana României. Fotbalistul mai trebuie să-și rezolve problemele cu Osmanlispor (Turcia), grupare cu care mai are un an de contract. 

Atacantul Raul Rusesecu a intrat iarăși în atenția clubului FCSB, după ce Billel Omrani și-a prelungit cu trei ani contractul cu CFR Cluj.

Patronul din umbră de la FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că a relaut discuțiile cu atacantul de 30 de ani, după ce acestea intraseră în impas în urmă cu câteva zile.

„Eu acum i-am dat telefon lui Meme și i-am zis: <

Gigi Becali: ”Nu mai vreau să iau jucători pe care nu îi cunosc”

Omul de afaceri a continuat: ”Ne grăbim, dar ce să facem. Nu mai vreau să iau jucători pe care nu îi cunosc. Măcar pe Rusescu îl știu și care îmi place. E jucătorul care îmi place pentru acest 4-3-3 pe care îl jucăm noi acum”.

Același Gigi Becali râsese de Raul Rusescu, în urmă cu trei zile: Rusescu face nazuri. El vrea 30.000 pe lună. Eu i-am oferit 20.000. Îl iau băbăciune să îi dau atâţia bani? Păi eu l-am dat armăsar şi acum vrea asemenea salariu, după atâţia ani?”.

Raul Rusescu a mai evoluat la FCSB între 2011 și 2013 și, mai apoi, între 2014 și 2015, perioade în care a jucat 86 de partide și a marcat 38 de goluri.

Din iunie 2017 până în prezent, Raul Rusescu a prins doar 2 meciuri, ambele la echipa secundă a lui Osmanlispor Atacantul a cucerit cu FCSB două titluri de campion și o Cupă a României. A mai evoluat la Unirea Urziceni, Sevilla și Braga.


Mărturia emoționantă a unui coleg care a asistat la moartea lui Florin Rotaru. ”Plouă. Și cerul îl plânge pe Patrax”

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”
GSP.RO

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”

Urmărește cel mai nou VIDEO