MENIU CAUTĂ
15 Dec. 2017 17:11

Spania riscă să fie exclusă de la Cupa Mondială 2018. Italia speră

Distribuie

Spania riscă să fie exclusă de la Cupa Mondială 2018. Campioana mondială din 2010 ar putea să nu mai joace la turneul final din Rusia, din cauza ingerinţei politice în alegerile pentru conducerea federaţiei, informează Marca.

Potrivit sursei citate, Consiliul Superior al Sportului s-a implicat în procesul de alegere al preşedintelui federaţiei din luna mai.

Denunţul la FIFA ar fi fost făcut chiar de fostul preşedinte Angel Maria Villar (67 de ani), în funcţie din 1988 şi reales în mai, dar care apoi a fost suspendat pentru corupţie.

Posibila excludere a Spaniei de la Mondial dă speranţe Italiei, care a încheiat grupa preliminară pe locul 2, chiar în urma ibericilor, şi a pierdut ulterior barajul contra Suediei. Italienii au mai sperat o dată la prezenţa în Rusia, după zvonurile apărute în noiembrie, care dădeau Peru afară de la CM.

Spania are cinci trofee internaţionale în istorie: Cupa Mondială (2010), trei Campionate Europene (1964, 2008,2012) şi titlul olimpic (1992).


Citește și: Ce spune expertul grafolog despre criminala de la metrou: are complex de inferioritate, se credea urâtă și era depresiv

Loading...
Comentarii