Mergi direct la conținut »
Actrița Tora Vasilescu a vorbit despre cea mai mare dramă din viața ei. „Am avut probleme grave de sănătate”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Actrița Tora Vasilescu a vorbit despre cea mai mare dramă din viața ei. „Am avut probleme grave de sănătate”

Tora Vasilescu este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe de teatru și film, însă a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, în urmă cu mulți ani, iar acum trăiește cu soțul ei, într-o casă din zona Buftea, unde se declară pe deplin fericită.

Actrița a vorbit la „Acces Direct”,  despre cele mai importante momente din viaţa ei, dar şi despre cea mai mare durere, atunci când a pierdut o sarcină pe scenă.

„În pauza unui spectacol am avut un avort spontan. Salvarea a venit după ce s-a terminat spectacolul. Spectacolul s-a oprit atunci. Eram în momentul miresei, m-am dus la toaletă, ştiam ce se întâmplă şi am rugat un coleg să-mi spună dacă ceva se vede, pentru că eram îmbrăcată în rochie albă. La spital, doctorii mi-au spus că s-a oprit spontaneitatea. Am avut probleme grave de sănătate”, a spus Tora Vasilescu la „Acces Direct”.

Actrița Tora Vasilescu s-a retras din teatru și film la vârsta de 50 de ani, însă nu regretă nici un moment această decizie. Este fericită și recunoaște că nu ar vrea să dea timpul înapoi.

Citește și

VIDEO | Interviu cu comisarul european pentru Educație, Tibor Navracsics. Cum poate sistemul de învățământ să îi pregătească pe elevi pentru piața muncii actuală, nu pentru cea din trecut

 

Close
Închide
  Close