Mergi direct la conținut »
VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX: Patru oameni au fost uciși de minciună
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX: Patru oameni au fost uciși de minciună

VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX: Patru oameni au fost uciși de minciună

Gheorghe Robete a stat la ATI 28 de zile. A ieșit din comă, apoi a mai trăit 3 zile. După care a murit. Acinetobacterul l-a ucis. În total, nosocomialelele au ucis 4 oameni la Spitalul Județean Drobeta-Turnu Severin într-o lună.

Spitalul spune că bolnavii au murit din cauza afecțiunilor preexistente, nu din cauza bacteriilor găsite de legiști la morgă. Spitalul raportează 0,3% infecții, extrem de puțin, un fel de record mondial. Dar bolnavii mor cu zile. Cum poate minciuna raportărilor să ucidă, vedeți la ora 10.30.


Citește și: 

Minciuna din sistemul medical continuă să ucidă! Spitalul Judeţean Drobeta-Turnu Severin, cu 4 morți infectați într-o lună, raportează infecții de 0,3% pe an!


„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea. 

Close
Închide
  Close