De Tiberiu Bujdei,

Niță a spus într-o conferință de presă că a venit timpul să-și ia rămas bun de la colegii din ALDE pentru că viziunea lui e cu totul diferită față de a celor care au luat hotărârea de a ieși de la guvernare. Niță a mai spus că nu vrea să fie asimilat cu cei care au luat această decizie, pentru că își dorește să sprijine în continuare guvernul.

„Nu vreau  ca sucevenii când se întâlnesc cu mine pe stradă să mă considere un laș, că nu m-am ținut de promisiune și i-am abandonat”, a spus Ilie Niță.

Ilie Niță a spus că nu se consideră un trădător pentru că în momentul în care a plecat din București, președinte al partidului era Călin Popescu Tăriceanu, iar când a ajuns acasă, la Suceava, a văzut la televizor că s-a pecetluit o alianță între ALDE și Pro România, unde Călin Popescu Tăriceanu nu mai era președinte.

„Uitându-mă mai atent la televizor am văzut o altă declarație a domnului Ponta în care spune că, în curând, va fi președinte ales al acestei alianțe, de unde am tras concluzia că ALDE este în cădere liberă și este înghițit de Pro România și pentru continuarea proiectelor am considerat că este normal să mă alătur PSD”, a mai spus Niță.

Ilie Niță a mai fost membru al Partidului Democrat, a fost membru al PRM, al PNL și ALDE.

Citeşte şi:

Gabriela Firea, despre susținerea în Parlament a Guvernului: ”Nu este nimic definitiv, încă se mai poate negocia”

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"
GSP.RO

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile