MENIU CAUTĂ
24 Mai. 2018 17:53 , de Daniel Ionașcu

De la creditul cu buletinul la creditul online. Altex lansează o platformă digitală prin care românii pot face împrumuturi pentru electronice și electrocasnice din fața calculatorului

Distribuie

Altex lansează o platformă complet digitală de creditare prin care românii pot face împrumuturi pentru electronice și electrocasnice, aceasta fiind dezvoltată împreună cu TBI Credit.

Astfel, clienții pot să achiziționeze produsele dorite printr-o metodă de plată 100% online, iar serviciul este disponibil 24 de ore pe zi.

Doritorii trebuie să urmeze trei pași simplu: atunci când aleg un produs de pe site-ul Altex.ro sau de pe MediaGalaxy.ro, aceștia trebuie să bifeze 'Rate online prin credit'.

Ulterior intri în legătură video cu un consultant financiar și semnezi un contract online. Pentru asta îți trebuie să ai la îndemână buletinul și un calculator/smartphone cu webam si microfon.

În cazul pensionarilor este folosit talonul de pensie.

În final, compania trimite produsul acasă.

Cine poate accesa facilitatea

Tot acolo, există un calculator de rate, unde trebuie să completezi valoarea produsului și numărul de rate.

'Primești creditul chiar dacă ai venit mic sau ești pensionar', se arată în materialul de promovare. Sunt acceptați cetățenii români cu domiciliul în România și vârsta între 18 și 70 de ani.

Venitul minim acceptat este de 800 de lei pentru angajați și 520 de lei în cazul pensionarilor.

DAE de 28%

Atenție, însă la costuri. Compania dă două exemple de rate. Pentru produse între 300 și 3.500 de lei, dobânda anuală efectivă (DAE) este de 34%.

Pentru produse între 3.500 de lei și 20.000 de lei, DAE este de 28,43%.

Astfel, aceste credite nu sunt deloc ieftine.

Principalii competitori ai Altex sunt retailerul de electronice Flanco, dar și Emag – cea mai mare companie de comerț online din România.

Loading...
Comentarii