Mergi direct la conținut »
Apel şocant la 112 al unui bărbat din Gorj:  "Mi-am înţepat soţia în gât din greşeală, sângerează..."
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Apel şocant la 112 al unui bărbat din Gorj: "Mi-am înţepat soţia în gât din greşeală, sângerează..."

Apel şocant la 112 al unui bărbat din Gorj: „Mi-am înţepat soţia în gât din greşeală, sângerează…”

Un bărbat din Gorj a fost reţinut pentru tentativă de omor după ce ar fi încercat să-şi omoare soţia. Agresorul a fost cel care i-a anunţat, prin 112, pe poliţişti.

De Remus Vlad,

Scenele sângeroase s-au petrecut, duminică, în localitatea Bengeşti-Ciocadia. Bărbatul în vârstă de 37 de ani şi-a atacat cu un cuţit soţia şi a fost la un pas să o omoare. Cu seninătate, individul a sunat apoi la 112. „Mi-am înţepat soţia în gât din greşeală, sângerează…”, a spus el operatoarei de la serviciul unic de urgenţă.

Agresorul a fost reţinut pentru tentativă de  omor

Poliţiştii au ajuns de îndată la locul faptei şi, după cercetări, au stabilit că omul a avut intenţia de a-şi ucide partenera de viaţă în vârstă de 27 de ani. Nu se cunosc, deocamdată, motivele clare pentru care individul a recurs la un asemenea gest.

Agresorul a fost reţinut de procurori, iar azi ajunge în faţa judecătorului de la Tribunalul Gorj cu proprunere de arestare preventivă.

 

Close
Închide
  Close