Aproape toate zborurile au fost anulate, au anunţat reprezentanţii companiei, menţionând că mii de pasageri sunt afectaţi de acţiunea angajaţilor.

Zeci de mii de pasageri au fost anunțați să nu meargă la aeroporturi după ce British Airways va anula aproximativ 1.700 de zboruri din cauza grevei piloților, scrie BBC News.

Piloţii British Airways (BA) au anunțat că urmează să intre în trei zile de grevă generală, prima de acest fel din cadrul uniunii piloţilor BA. Primele două zile de grevă vor fi pe 9 și 10 septembrie, iar cea de-a treia zi pe 27 septembrie.

Piloţii sunt nemulţumiţi de salarii și cer ca British Airways să împartă mai mult din profituri cu angajaţii.

Mii de pasageri au fost nevoiţi să îşi schimbe rutele şi planurile de transport, iar compania a fost criticată pentru modul în care a gestionat comunicarea cu pasagerii înaintea grevei piloţilor. În primul rând pentru că din cauza unei ”erori umane” unii dintre pasagerii ale căror zboruri nu sunt afectate de grevă au primit mesaje în care li se cerea să își schimbe planurile de călătorie.

„Această grevă va costa compania considerabil mai mult decât investiţia de care este nevoie pentru a finaliza disputa”, a declarat Brian Strutton, secretarul general al uniunii piloţilor, citat de Reuters. „Este momentul să ne întoarcem la masa negocierilor şi să găsim o ofertă serioasă, care să pună capăt acestei dispute”, a adăugat Strutton.

Citeşte şi:

Zboruri ale companiei British Airways, afectate de o problemă informatică. Unele au întârzieri, altele au fost anulate

British Airways ar putea fi amendată cu 230 de milioane de dolari. Autoritățile britanice consideră compania responsabilă de furtul datelor clienților

Piloţii British Airways intră în grevă. Majoritatea zborurilor, anulate

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează