Mergi direct la conținut »
Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a rămas fără permis de conducere. A condus cu 103 km/h prin București
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a rămas fără permis de conducere. A condus cu 103 km/h prin București

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a rămas fără permis de conducere. A condus cu 103 km/h prin București

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a rămas fără permis de conducere sâmbătă noapte. Acesta a fost prins de polițiști circulând cu o viteză de 103 kilometri/oră în București.

De Dana Aramă,

Surse din cadrul poliţiei au precizat, pentru Mediafax, că viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a fost sancţionat de poliţişti prin ridicarea permisului de conducere. Acesta a circulat cu 103 kilometri/oră în zona Mihai Bravu din Capitală.

Viceprimarul Capitalei este cunoscut pentru declarațiile sale controversate. Recent, acesta a declarat că el a spus că a mințit în legătură cu intervenția jandarmilor la mitingul din 10 august, fiind ulterior audiat la Parchet

În urma scandalului, Aurelian Bădulescu a fost exclus din partidul PSD, după ce încercarea de a-l demite din funcția de viceprimar a dat greș.


Citește și:

Mărturii despre motivul pentru care românii dau șpagă la spital. Doctor: „Înainte de ’89, ca și acum, era un lucru, hai să zicem, de notorietate”

 

Close
Închide
  Close