Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Bădulescu spune că va face publice documente care arată modul în care au fost implicați Carmen Dan și Liviu Dragnea în evenimentele din 10 august: „Dana, ai curaj să nu lași Jandarmeria să tragă pentru ceea ce ai reuşit să faci în baza unei înţelegeri cu Liviu Dragnea?”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Bădulescu spune că va face publice documente care arată modul în care au fost implicați Carmen Dan și Liviu Dragnea în evenimentele din 10 august: „Dana, ai curaj să nu lași Jandarmeria să tragă pentru ceea ce ai reuşit să faci în baza unei înţelegeri cu Liviu Dragnea?”

VIDEO/ Bădulescu spune că va face publice documente care arată modul în care au fost implicați Carmen Dan și Liviu Dragnea în evenimentele din 10 august: „Dana, ai curaj să nu lași Jandarmeria să tragă pentru ceea ce ai reuşit să faci în baza unei înţelegeri cu Liviu Dragnea?”

Viceprimarul Aurelian Bădulescu promite că va face publice o serie de documente depuse deja la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, secția militară, din care reiese modul în care au fost implicați ministrul de Interne Carmen Dan, și liderul PSD Liviu Dragnea în evenimentele din 10 august.

De Cristina Radu,

„Zilele următoare voi pune la dispoziţia presei documente din timpul evenimentelor şi documente care fac parte şi au fost deja depuse la Parchetul de pe lângă Înalta Curte, secţia militară, documente din care veţi vedea implicarea şi modul în care binomul Dragnea-Carmen Dan a reuşit să manipuleze structurile din acea zi astfel încât Jandarmeria să fie ciuca bătăilor”, a declarat Aurelian Bădulescu.

El a explicat că documentele mai arată că nu se dorește lămurirea a ceea ce s-a întâmplat la mitingul de vara trecută, când au avut loc ciocniri între protestatari și jandarmi, zeci de persoane fiind rănite, inclusiv forțe de ordine.

Bădulescu i s-a adresat lui Carmen Dan cu apelativul „Dana”, așa cum i-ar spune liderul PSD, întrebând-o dacă are curaj să intervină pentru ca Jandarmeria să nu mai fie învinovățită pentru deciziile pe care le-a luat ca ministru în baza unei înțelegeri cu Liviu Dragnea.

„Dana, unde ai fost pe 10 august? Dana, poţi să-mi spui discuţiile pe care le-ai avut cu numitul Liviu Dragnea şi Arsene, împreună cu secretarul de stat plecat de la Interne şi, în secret, numit la Ministerul Apărării Naţionale? Dana, ai curaj până vei fi pusă pe lista lui Liviu Dragnea de europarlamentare, să nu laşi Jandarmeria să tragă ceea ce ai reuşit tu să faci în baza unei înţelegeri prealabile cu Liviu Dragnea?”, a întrebat retoric viceprimarul Capitalei.

Aurelian Bădulescu a fost audiat la începutul lunii februarie de procurori în legătură cu protestul din 10 august după ce a afirmat că a minţit la Parchet.

Citește și:

Aurelian Bădulescu rămâne în funcția de viceprimar al Capitalei

Foto: Inquam Photos / Adriana Neagoe

Close
Închide
  Close