Mergi direct la conținut »
Aurelian Bădulescu a fost exclus din PSD. Primarul Sectorului 4 spune că acesta va pierde şi funcţia de viceprimar
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Aurelian Bădulescu a fost exclus din PSD. Primarul Sectorului 4 spune că acesta va pierde şi funcţia de viceprimar

Aurelian Bădulescu a fost exclus, vineri, din PSD, printr-o decizie a Comitetului Executiv Naţional al PSD Sector 4, condus de primarul Daniel Băluţă. În urma pierderii calităţii de membru PSD, acesta nu va mai deţine nici funcţia de viceprimar, pentru că va pierde funcţia de consilier în cadrul Primăriei Capitalei.

Primarul Sectorului 4 a confirmat, pentru Libertatea, decizia de excludere din partid a lui Aurelian Bădulescu, luată de Cex PSD Sector 4 cu 37 de voturi „pentru”.

Daniel Băluţă a precizat că, în momentul în care filiala va depune la prefectură decizia prin care Bădulescu nu mai este membru PSD, acesta va pierde şi funcţia de consilier municipal şi pe cea de viceprimar.

PSD va susţine pentru acest post pe Orlando Culea.

Miercuri, Consiliul General al Municipiului București, reunit într-o ședință extraordinară, a decis că Bădulescu rămâne în funcţia de viceprimar.

Bădulescu a declarat, după anunțul rezultatului votului, că tot acest demers a avut loc pentru că el a ales să rămână alături de primarul Gabriela Firea și din cauza modului în care și-a exprimat nemulțumirile. El i-a cerut demisia lui Gabriel Mutu, primar al sectorului 6, din funcția de președinte interimar al PSD București.

PSD București a decis, în 30 ianuarie, retragerea sprijinului politic lui Aurelian Bădulescu pentru funcția de viceprimar al Capitalei, liderul filialei și primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, renunțând, astfel, la oamenii Gabrielei Firea. Mutu a explicat atunci că decizia a fost luată pentru că Bădulescu nu a respectat deciziile majorității din partid, a promovat mesaje defăimătoare la adresa altor membri PSD și a adresat cuvinte jignitoare altor consilieri generali.

Citeşte şi:AUDIO: Copii umiliți de o profesoară. „Ești grasă de nu încapi în oglindă”. Un caz care arată un fenomen de care ar trebui să ne fie rușine!

Close
Închide
  Close