Mergi direct la conținut »
Bădulescu anunță că a depus plângere penală împotriva lui Gabriel Mutu pentru șantaj și amenințare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bădulescu anunță că a depus plângere penală împotriva lui Gabriel Mutu pentru șantaj și amenințare

Bădulescu anunță că a depus plângere penală împotriva lui Gabriel Mutu pentru șantaj și amenințare

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu anunță miercuri, în ședința extraordinară a Consiliului General al Municipiului București în care se votează schimbarea sa din funcție, că a depus plângere penală împotriva președintelui interimar al PSD București și primarului sectorului 6, Gabriel Mutu, pentru șantaj și amenințare.

De Cristina Radu,

„Vă aduc la cunoștință că ieri (marți, n.r.) am depus plângere penală împotriva lui Gabriel Mutu pentru șantaj și amenințare. Voi duce acest demers până la capăt. L-am rugat să aștepte până la pronunțare, pe 7 martie, dar s-a grăbit. Filiala PSD București să știe că este condusă de un om care nu este interesat de unitatea partidului”, a declarat Aurelian Bădulescu în cadrul ședinței CGMB.

El a luat cuvântul după ce consilierii generali USR au vrut să introducă pe ordinea de zi a ședinței extraordinare un proiect de hotărâre privind dizolvarea celor 22 de companii municipale despre care instanța a spus că au fost înființate ilegal.

Bădulescu s-a adresat consilierilor USR, spunând că limbajul neadecvat folosit în aproape toate ședințele de Consiliu de la începutul mandatului actualei administrații se datorează atitudinii lor.

„Apelez uneori la registrul de înjurături, dar asta se datorează atitudinii dumneavoastră, stimați colegi de la USR. Azi e ședință extraordinară și nu pot fi introduse proiecte pe ordine de zi. Azi ne-am întâlnit pentru un lucru și ce propuneți dumneavoastră nu poate fi tratat în ședința de astăzi. Astăzi e ziua mea. Mâine, sigur, poate fi ziua voastră. În 2016, neșansa a adus în această sală o fracțiune politică ce nu a reușit decât să sublinieze ceea ce greșește cineva. Se greșește, așa e în munca de echipă. (…) Am dreptul la ultimul cuvânt. Cu bune, cu rele, vreau să vă mulțumesc, chiar dacă sunt sau nu schimbat, rămân în PSD. Rămân același coleg, iar dacă voi rămâne viceprimar, vă garantez că nu mă voi schimba, pentru că nu pot. Nu am cu cine să discut”, a spus Bădulescu.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

În ședința extraordinară de miercuri se supune la vot schimbarea lui Aurelian Bădulescu din funcția de viceprimar al Capitalei, în urma retragerii sprijinului politic de către PSD București.

 

Citește și:

Aurelian Bădulescu: „Revocarea mea, parte a unui joc politic în care Gabriela Firea este miza. Am fost amenințat că imaginea mea publică va fi tăvălită. Viața mea în PSD este o chestiune de zile”

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, și-a anunţat candidatura la şefia PSD Bucureşti. „Gabriela Firea m-a încurajat”

Close
Închide
  Close