Mergi direct la conținut »
Bărbatul care și-a ucis fratele geamăn a fost jandarm în Arad. Cum a fost dat afară din structură |VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bărbatul care și-a ucis fratele geamăn a fost jandarm în Arad. Cum a fost dat afară din structură |VIDEO

Bărbatul care și-a ucis fratele geamăn a fost jandarm în Arad. Cum a fost dat afară din structură |VIDEO

Bărbatul din Lipova, Arad, care și-a ucis fratele geamăn pentru o moștenire este un fost jandarm care a fost dat afară după implicarea în mai multe scandaluri. Ultima dată, a apărut la fosta televiziune OTV, în emisiunea lui Dan Diaconescu și a adus grave acuze inspectoratului de jandarmi unde lucra la acel moment. De atunci a fost trecut în rezervă.

De Mihai Niculescu,

Totul s-a întâmplat în urmă cu mai bine de opt ani, după ce bărbatul care era jandarm la Timișoara a fost transferat la Arad. El fusese condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare de către o instanță din Timișoara, pentru că ar fi bătut o persoană. A intervenit la OTV și a acuzat conducerea Jandarmeriei că l-ar fi nedreptățit. La acel moment era pus la dispoziția inspectoratului, arată aradon.ro.

În emisiune, fostul angajat al Jandarmeriei Arad a susținut că „au încercat să mă terorizeze în unitatea aia”. După acele acuze, bărbatul a fost trecut în rezervă. Colegii jandarmi ai bărbatului au povestit că nimeni nu se înțelegea cu el, că era foarte dificil și irascibil. Bărbatul ajunsese prin transfer de la Jandarmeria Timișoara la cea din Arad. Nu s-a mai impus necesitatea efectuării unui test psihologic, deoarece acesta fusese efectuat la Timișoara. Când însă a fost efectuat testul la Arad, la momentul la care timpul a impus acest lucru, rezultatele l-au arătat pe bărbat, conform surselor noastre, „apt cu restricții, monitorizare șase luni de zile, probleme de adaptare a cerințelor militare”.

Cum și-a ucis fratele geamăn

Fostul jandarm a primit mandat de arestare de 30 de zile, pentru omor, în cursul zilei de miercuri.

La audieri, fostul jandarm și-a recunoscut fapta și a încercat să o motiveze spunând că fratele său avea o șurubelniță în mână când a venit să vorbească cu el și i-a creat impresia că avea să-l atace. În fapt, victima avea șurubelnița în mână deoarece folosea unealta pentru a deschide poarta casei părintești. Însă agresorul nu a stat pe gânduri, ci a luat un cuțit și i l-a împlântat în piept.

Medicii care stau 24 de ore din 24 în spitale sunt puși să-și plătească mâncarea
Recomandări

Medicii care stau 24 de ore din 24 în spitale sunt puși să-și plătească mâncarea

 

Am fost sesizați că între doi frați a intervenit o altercație în urma căreia unul dintre frați i-a aplicat o lovitură puternică cu cuțitul celuilalt provocându-i o plagă înjunghiată. A fost începută urmărirea penală. Fiind transportată la spital, victima a decedat pe traseu. Între cei doi frați au avut loc divergențe în legătură cu moștenirea casei părintești. După ce a fost înjunghiată, victima a mai parcurs o distanță de aproximativ 50 de metri cu autoturismul propriu, probabil nesesizând gravitatea leziunii pe care a suferit-o, după care a pierdut controlul volanului și a intrat într-o grămadă de lemne aflată pe marginea drumului. Victima a urcat în autoturism, iar agresorul a urmărit-o și, după ce i-a aplicat soției o lovitură cu pumnul în față, a lovit parbrizul cu un topor care a fost ridicat de la fața locului, apoi s-a deplasat la propria locuință” a explicat pentru sursa citată procurorul criminalist Pavel Palcu.

Frații aveau de mai mult timp neînțelegeri cu privire la moștenirea casei părintești.

Sursa imaginii: aradon.ro


Citește și: Operează 25 DE ORE pe zi! Conform tabelelor cu programul operator al Spitalului Județean Timișoara, dr. Mihai Ionac a operat și 25 de ore într-o singură dată calendaristică


 

Close
Închide
  Close