Mergi direct la conținut »
Doi frați gemeni din Lipova și-au disputat o moștenire până s-a ajuns la crimă. Care a fost "mărul discordiei"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Doi frați gemeni din Lipova și-au disputat o moștenire până s-a ajuns la crimă. Care a fost "mărul discordiei"

Doi frați gemeni din Lipova și-au disputat o moștenire până s-a ajuns la crimă. Care a fost „mărul discordiei”

Doi frați gemeni, în vârstă de 51 de ani, din zona Valea Șoimoșului, orașul Lipova, județul Arad, s-au luat la ceartă pentru o moștenire, mai precis casa părintească.

De Dragoș Tănase,

După mai multe replici acide între cei doi, s-a ajuns la violență, moment în care unul dintre aceștia a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt în zona inimii.

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Arad și unul SMURD, pentru a-i acorda îngrijiri medicale victimei, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

Ulterior, polițiștii din Lipova l-au reținut pe agresor, iar acum va fi cercetat pentru omor calificat, relatează specialarad.ro.

Află care sunt cele mai expuse zodii care cad victimă criminalilor din România, conform unui studiu al Parchetului General. „Leii” sunt cei mai uciși!


Citește și… Studiu al Parchetului General: Cele mai expuse zodii care cad victimă criminalilor din România. „Leii” sunt cei mai uciși


 

 
 
Close
Close
Închide