MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Bebe Rexha a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară: „Nu am înţeles de ce mă simţeam atât de bolnavă”

Distribuie

Bebe Rexha a dezvăluit, miercuri, pe contul ei de Twitter, că suferă de tulburare bipolară. Cântăreaţa americană, în vârstă de 29 de ani, a mărturisit că nu se mai simte "rușinată" de suferința pe care o are și că vrea să fie acceptată așa cum este.

Cântăreață nominalizată la Grammy a trimis mai multe mesaje pe Twitter în care a scris despre cum se simte. Bebe Rexha consideră că tulburarea bipolară de care suferă este responsabilă pentru starea sa de rău şi incapacitatea de a lucra, potrivit CNN.

„O lungă perioadă de timp, nu am înțeles de ce m-am simțit atât de bolnavă. De ce mă simțeam atât de deprimată încât nu voiam să ies din casă sau să fiu pe lângă oameni și de ce simțeam, alteori, că sunt atât de euforică încât nu pot să dorm, nu pot să muncesc sau să fac muzică. Acum știu de ce”, a scris Bebe Rexha în primul mesaj pe Twitter.

„Sunt bipolară și nu îmi mai este rușine să recunosc. Asta e tot. (Plâng)”, a mai scris cântăreața pe rețeaua de socializare.

Bebe Rexha a mărturisit că lucrează la lansarea unor melodii noi. Cu o zi înainte ca artista să dezvăluie că suferă de tulburare bipolară, ea a postat un filmuleţ pe Instagram, în care spunea că încearcă să nu devină „prea competitivă” în ceea ce priveşte locul ocupat în topuri şi urmărirea succesului ei online.

Persoanele cu tulburare bipolară trec prin schimbări extreme de dispoziţie, episoadele de depresie alternând cu cele de manie. Când sunt deprimate, persoanele care suferă de această tulburare se simt letargice, în timp ce în episoadele maniacale, ele sunt exaltate şi hiperactive.

Cei care suferă de tulburare bipolară nu experimentează prea adesea o stare „normală”, episoadele extreme putând dura câteva săptămâni.

Foto: EPA


Tun de 1,7 milioane de euro dat de 16 vasluieni statului francez, prin încasarea frauduloasă de alocații sociale și familiale


 

Comentarii