Mergi direct la conținut »
Descoperire macabră! Un cadavru decapitat a fost descoperit într-un baraj din Baia Mare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Descoperire macabră! Un cadavru decapitat a fost descoperit într-un baraj din Baia Mare

Descoperire macabră! Un cadavru decapitat a fost descoperit într-un baraj din Baia Mare

Un cadavru decapitat a fost găsit miercuri după amiază într-un baraj din apropierea localității Baia Mare. Potrivit polițiștilor, rămășițele se aflau de mai mult timp în apă ceea ce face extrem de dificilă identificarea persoanei. O parte din cadavru ar fi fost găsită în altă parte, susține martorul care a făcut macabra descoperire și a anunțat Poliția.

De Mihai Niculescu,

”Trupul ar fi fost găsit într-o parte iar capul în altă parte” a spus persoana care a descoperit cadavrul conform vasiledale.ro

Poliția din Baia Mare a confirmat descoperirea rămășițelor umane, în Barajul Firiza.

Astăzi în jurul orei 14.00, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată că în zona Barajului Firiza se află o persoană decedată. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare care desfasoară verificări în vederea identificarii persoanei și stabilirii imprejurărilor în care a decedat” a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

O parte din rămășițe ar fi fost descoperite la malul lacului, în apă, iar restul în altă parte. Criminaliștii nu exclud ipoteza ca animalele sălbatice să îl fi devorat.


Citește și: Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: „Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”


 

Close
Închide
  Close