Mergi direct la conținut »
FOTO | Ce a fost în stare să facă un bărbat pentru soția lui bolnavă. Femeie are nevoie de un donator
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Ce a fost în stare să facă un bărbat pentru soția lui bolnavă. Femeie are nevoie de un donator

FOTO | Ce a fost în stare să facă un bărbat pentru soția lui bolnavă. Femeie are nevoie de un donator

Povestea lui Raymond Thompson s-a răspândit cu rapiditate pe rețelele de socializare după ce a fost descoperită, din întâmplare, de o jurnalistă de la CNN. 

Lilit Marcus se afla într-un magazin din New York când a zărit un bărbat care purta un mesaj neobișnuit agățat de ghizdanul său: „Am nevoie de un rinichi pentru soția mea”, scria pe foaie, alături de un număr de telefon, potrivit CNN.

Jurnalista nu a stat pe gânduri și a făcut o fotografie pe care a postat-o apoi pe contul ei de Twitter. „În câteva ore, fotografia făcută de mine a devenit virală. Celebrități precum Zach Braff, Martina Navratilova și Rachel Wood au distribuit fotografia. Actrița Sarah Hyland, care și ea a avut un transplant de rinichi, a distribuit imagine. O săptămână mai târziu, fusese redistribuită de 23.000 de persoane”, a povestit ea.

După reacția primită din partea oamenilor, Lilit a decis să-l contacteze pe bărbatul din magazin. Acesta se numește Raymond Thompson și locuiește în Brookyn alături de soția lui, Mylen, și fetița lor de 4 ani.

Bărbatul a povestit că soția lui a fost diagnosticată acum doi ani cu o boală de rinichi, iar acum a ajuns în situația disperată de a avea nevoie de un organ.

Pentru că nu s-a găsit un donator în rândul familiei, Raymond și-a adus aminte că a văzut un caz al unui bărbat care a scris pe o foaie că are nevoie de un donator. Astfel, el nu a stat prea mult pe gânduri și a încercat metoda.

Răspunsul primit din partea oamenilor a fost unul șocant. Sute de oameni i-au scris lui Raymond că vor să ajute. Deocamdată nu s-a găsit un rinichi pentru femeie, dar șansele de a găsi un donator s-au mărit considerabil.


Cum au acționat hoții care au aruncat în aer bancomatul din Brașov. Au acoperit cu vopsea camerele de supraveghere de la bancă, dar au fost văzuți pe geam de locatari!


Close
Închide
  Close