Mergi direct la conținut »
VIDEO | Ce a păţit un tânăr care şi-a pus picioarele pe scaunele din metrou. Imaginile s-au viralizat imediat
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Ce a păţit un tânăr care şi-a pus picioarele pe scaunele din metrou. Imaginile s-au viralizat imediat

VIDEO | Ce a păţit un tânăr care şi-a pus picioarele pe scaunele din metrou. Imaginile s-au viralizat imediat

O femeie care a călătorit cu metroul în New York, SUA, a publicat pe rețelele de socializare un videoclip cu un adolescent care stătea întins pe mai multe locuri din tren, în timp ce se juca la telefonul mobil.

De Andreea Radu,

Adolescentul nu s-a ridicat de pe cele trei scaune ocupate deși mai mulți oameni au vrut să se așeze. În imaginile postate de o internaută pe Twitter se poate vedea cum băiatul stă cu capul pe o rudă de-a lui, impasibil la tot ce se întâmplă în jurul lui, potrivit mirror.co.uk.

Totul se sfârșește când un bărbat deranjat de ce se întâmplă, se așează pe picioarele băiatului. Femeia care îl însoțea pe tânăr încearcă să intervină, dar nu reușește să mai spună ceva.

În tot acest timp bărbatul stă în continuare pe picioarele băiatului ca și cum ar fi cel mai natural lucru din lume.

Foto Twitter


Răspunsul incredibil al companiei Arcon în cazul șpăgii din fonduri europene, cerută de Claudiu Georgescu: „Ați distrus imaginea unui om pentru o mare MITĂ de nici 2.000 euro”


 
 
Close
Close
Închide