Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO / Cum a celebrat Emmanuel Macron victoria Franței în finala Campionatului Mondial de Fotbal

FOTO / Cum a celebrat Emmanuel Macron victoria Franței în finala Campionatului Mondial de Fotbal

Președintele Franței a urmărit finala Campionatului Mondial de Fotbal de pe stadionul din Moscova. Emmanuel Macron a reacționat ca un adevărat microbist la fiecare gol marcat de francezi. Victoria a fost de partea "Cocoșilor", care câștigă Cupa Mondială după 20 de ani de la ultima performanță de acest fel.

Franța a câștigat Cupa Mondială, reușind să se impună cu scorul de 4-2 în fața Croației. Meciul a fost urmărit de președintele Franței, Emmanuel Macron, care a trăit intens fiecare moment. Cel puțin asta arată fotografiile surprinse în timpul finalei Cupei Mondiale.

Nu doar președintele Franței a sărit în sus de bucurie la fluierul final. Sute de mii de francezi sărbătoresc în Paris, în fața Turnului Eiffel.

A fost o finală de excepție, din care golurile nu au lipsit. Franța s-a impus în fața Croației cu scorul de 4-2. Finala nu a fost lipsită de incidente. Trei suporteri au intrat pe teren, acesta fiind singurul incident de acest fel de la turneul care s-a desfășurat în Rusia.

Foto: EPA

Close
Închide
  Close