Mergi direct la conținut »
Dacian Cioloș a strâns semnături la Roșiorii de Vede. Liderul PLUS a făcut un selfie cu simpatizanții PSD!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Dacian Cioloș a strâns semnături la Roșiorii de Vede. Liderul PLUS a făcut un selfie cu simpatizanții PSD!

Dacian Cioloș a strâns semnături la Roșiorii de Vede. Liderul PLUS a făcut un selfie cu simpatizanții PSD!

Aflat în turneu prin țară pentru a strânge semnături, Dacian Cioloș, liderul Partidului PLUS, a reușit să anime atmosfera din pașnicul Roșiori de Vede. În județul cu 62 la sută votanți PSD, fostul premier a fost întâmpinat de aproximativ 20 de tineri cu pancarte care-l acuzau de „Zero absobție fonduri europene” și de trădare de țară.

De Maria Andrieș,

Plimbarea prin oraș a lui Dacian Cioloș a început din fața Casei de Cultură, a trecut prin zona pietonală a orașului și s-a oprit la intrarea în parc. Alaiul PLUS a fost urmat, la mică distanță, de grupul de simpatizanți PSD.

Prima surpriză a fost că doi pensionari, soț și soție, au sărit în apărarea guvernului tehnocrat. Protestatarii PSD, în majoritate tineri, au fost puși la punct de cei doi vârstnici, care le-au reproșat că nu au educație și că „guvernele PSD au făcut și mai puțin, în atâția și atâția ani”.

A doua surpriză s-a produs spre finalul periplului prin Roșiori, când fostul prim-ministru a pornit singur spre grupul social-democrat. Cioloș s-a apropiat de tinerii cu bannere, iar aceștia au acceptat să se pozeze împreună cu el.

Apoi grupurile s-au despărțit, grupul social-democrat a luat-o spre stadion, unde începea meciul lui Sporting Roșiori de Vede, iar grupul PLUS s-a îndreptat spre un restaurant din oraș, unde Cioloș s-a întâlnit cu fermierii din zonă.

„Am venit și-o să mai vin aici pentru ca oamenii să înțeleagă, văzându-mă mergând pe stradă, că nu au de ce se teme, că sunt liberi, liberi să aleagă, să se exprime, chiar și aici, în Teleorman. Nu e județul lui Dragnea, e țara noastră, peste tot”, a declarant Cioloș pentru Libertatea.

Close
Închide
  Close