Spectatorii le-au surprins pe cele două dansatoare care s-au fotografiat pe fereastra cu vedere spre piața din Bârlad unde avea loc concertul. Imaginile au fost realizate chiar în sala în care au loc ședinețele Consiliului Local Bârlad, scrie vremeanoua.ro.

Dansatoarele Andreei Antonescu au făcut poze sexy în Primăria Bârlad (1)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Dumitru Boroș, edilul din Bârlad, susține că purtătorul de cuvânt al Primăriei, Constantin Nițuc, a fost cel responsabil cu alegerea firmei care a organizat evenimentul cu ocazia Zilelor Culturale ale Bârladului.

„Suntem revoltați! Noi le-am pus la dispoziție o sală pentru a se costuma, nu pentru ședințe foto sexy. Le-am găsit și fumând, le-am atras atenția! Nu e frumos ce au făcut, nici nu le putem cataloga decât că nu au bun simț! Am făcut adresă și organizatorului și i-am atras atenția că nu vom lucra altă dată cu ei. Nu m-am așteptat, de atâta timp organizăm zilele culturale, dar așa ceva n-am mai văzut! Să le fie rușine”, a precizat, pentru sursa citată, Constantin Nițuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bârlad.

Imaginile au stârnit controverse pe Internet, după ce dansatoarele Alice și Georgiana le-au publicat pe conturile lor de Instagram.

Rusia a anexat oficial cele patru teritorii ocupate din Ucraina – Donețk, Luhansk, Zaporojie și Herson. Vladimir Putin: „Ne vom apăra teritoriul cu toată puterea și cu toate mijloacele”