DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
26 mai 2023 Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Dmitri Medvedev insistă că Ucraina trebuie să dispară şi să fie împărțită. Negocierile de pace, respinse atât timp cât „clovnul Zelenski e la putere”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

Moshu   •   27.05.2023, 08:25

In traditia "curtilor"tzarilor a existat mai mereu cite un bufon ! De ce ar lipsi de la "curtea"tzarului Putin ?Sincer n-am avut rabdare sa (re)citesc toate aberatiile individului astuia ! De regula bufonii erau distractiv,asta-i plictisitor rau,n-are pic de imaginatie !

Adaoli.8761   •   27.05.2023, 07:35

Spusele rușilor, nu valorează doi bani. Cine mai poate crede în cuvântul lor? Adevărul e distorsionat după cum bate vântul și după interesul lor. Acum sunt dornici să sfâșie, salivează și-și arata colții. Dar după ce ar sfâșia Ucraina, ce ar mai urma, că fiara e flamandă și turbată ?! Cine ar fi următoarea țară, ce le-ar potoli foamea? Revendicări de ev mediu.

Mazavalt   •   26.05.2023, 22:38

Mai Dmitri... uite inca ceva pentru tine. Ca vad ca ti-ai insusit denumirea pe care i-am dat-o eu lui Zelenski. Ia propune tu in Duma de stat, ca NATO = North Atlantic Terrorist Organization, sa primeasca numele pe care il merita!

267890   •   26.05.2023, 20:16

Ucraina e o țară inventată de Stalin cârpind pe lângă Kiev tot ce reușise să mai acapareze de pri Europa. Basarabia de Sud su Bucovina de Nord nu au fost niciodată ale Ucrainei. La fel si Crimeea. Ls fel si alte regiuni din Ungaria, Polonia, Slovacia si Tarile Baltice. ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

ex_nihilo   •   26.05.2023, 20:00

Nu mă bag să comentez spusele fostului preşedinte și premier rus, însă o remarcă: se face abstracție/se ignoră - și mă tem, cu bună știință - se ignoră faptul că Rusia și China sunt "acum" dpdv militar (sau mai concret "când vine vorba despre SUA") cele două superputeri sunt acum"ca o singură țară". La care, dacă mai adăugăm "prietenii Americii" Iranul NK și "șovăielnicii".. Obținem un tablou, iată, cât se poate de optimist (nu-i așa?) în apărarea centimetrilor ălora, pătrați… Cred că SUA nu prea realizează, "în ce" - dar mai ales "cu cine" s-au băgat; dat fiind că bazele militare chineze n-au fost împrăștiate pe hartă "pentru Taiwan" după cu Sarmaturile Avangardurile Zirkoanele n-au fost concepute "pt Ucraina".. Rămâne de văzut.. Nu cine - ci "când"..

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Close
Închide
  Close