MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 10:55

Două femei au avut nevoie de îngrijiri medicale la metrou. Astăzi, Metrorex a început lucrări de modernizare și circulația este îngreunată

Distribuie

Două femei au avut nevoie de îngrijiri medicale la metrou, vineri dimineaţă, în staţia Piaţa Romană. Incidentul vine în contextul în care Metrorex a început vineri lucrări de modernizare pe magistrala M2 Berceni-Pipera. Din acest motiv, circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate.

Două femei au avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că li s-a făcut rău în staţia de la Piaţa Romană, transmite Antena 3. Incidentul s-a produs din cauza aglomeraţiei de la metrou, în contextul în care, vineri, Metrorex a început lucrări de modernizare. Din această cauza, circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate, iar călătorii ar putea aştepta în staţie până la 16 minute venirea metroului.

Mai exact, Metrorex efectuează lucrări lucrări de modernizare şi înlocuire a macazurilor, în perioada 31 august – 3 septembrie 2018.

Vineri, 31 august, călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera şi retur), vor coborî în staţia Aurel Vlaicu şi, de pe acelaşi peron, vor lua un alt tren de la aceeaşi linie sau de la linia vecină, pentru continuarea călătoriei.

La orele cu vârf de trafic, intervalul de circulaţie între trenuri pe tronsoanele Berceni-Aurel Vlaicu-Berceni va fi de 5-6 minute respectiv 8-9 minute în restul zilei.

Pe tronsoanele Aurel Vlaicu-Pipera-Aurel Vlaicu, intervalul de succedare a trenurilor este de 10 minute la orele cu vârf de trafic şi de 16 minute în restul zilei.

În perioada 1-2 septembrie (sâmbătă şi duminică), călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera şi retur) vor coborî în staţia Aviatorilor şi vor lua un alt tren de la aceeaşi linie, pentru continuarea călătoriei.

Pe tronsoanele Berceni – Aviatorilor – Berceni intervalul de succedare a trenurilor va fi de 8 minute. Pe tronsonul Aviatorilor – Pipera – Aviatorilor, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 16 minute.

Călătorii vor fi permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar şi din staţii.


CITEȘTE ȘI: 

Dosar „Tigrul de platan”. „Insecta şi-a dezvoltat abilitatea de a suge sânge uman” dezvăluie medicii din Franţa

Citește mai multe despre Metrorex și Metrou pe Libertatea.

Comentarii