De Cătălin Schipor,

Scopul proiectului este acela de a oferi o alternativă de lucru elevilor, alternativă care să demonstreze că un ghiozdan poate să nu mai fie o povară pentru elevi.

În acest context, Liceul Teoretic Emil Racoviță Techirghiol avea cadrul necesar pentru implementarea unui astfel de proiect deoarece clasele sunt dotate cu table interactive, dulapuri personalizate pentru fiecare elev și există 50 de tablete.

În aceste condiții, părinții, elevii și cadrele didactice vor putea decide care va fi modalitatea de lucru agreată: fie vor păstra manualele acasă și la școală vor utiliza echipamentele specifice, fie vor lucra acasă cu tabletele și cărțile vor rămâne în sala de clasă.

Proiectul vizează, în primul rând, elevii claselor I-VII pentru care există deja manuale electronice, utilizabile cu ajutorul tablelor interactive. În perspectivă se poate discuta despre o extindere a ariei de lucru și la clasele mai mari, acolo unde există disponibilitatea ca informaticienii din unitățile școlare să transpună manualele existente pe suport hârtie în format electronic.

Citeşte şi:

VIDEO/ Accident la Mangalia. Un cal s-a speriat și a luat-o la fugă pe o șosea aglomerată

Gabriela Firea atacă Guvernul cu citate din Confucius: ”Înainte să apuci pe calea răzbunării, sapă două morminte”

Unul dintre candidații pentru șefia DNA s-a retras din cursă și nu a susținut interviul

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie
GSP.RO

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni