Mergi direct la conținut »
Emmanuel Macron a depus plângere împotriva unui fotograf care "l-a hărțuit în timpul concediului"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Emmanuel Macron a depus plângere împotriva unui fotograf care "l-a hărțuit în timpul concediului"

Emmanuel Macron a depus plângere împotriva unui fotograf care „l-a hărțuit în timpul concediului”

Emmanuel Macron a depus plângere împotriva unui fotograf. Președintele francez îl acuză pe acesta de "hărțuire și tentativă de atingere a vieții private", pentru că l-a urmărit în locul în care își petrecea concediu, relatează Reuters.

Emmanuel și Brigitte Macron se află în sudul Franței, în Marsilia, unde își petrec concediul. Ei sunt cazați în locuința prefectului de Marsilia, care are vedere către Marea Mediterană, dar și care este ascunsă de ochii curioșilor. Cu toate acestea, un fotograf a vrut să obțină poze cu președintele Franței și soția sa, „hărțuindu-i” pe aceștia, după cum arată plângerea liderului de la Palatul Elysee.

„Un fotograf l-a urmărit în repetate rânduri… și a intrat pe o proprietate privată, care a condus la deupunerea unei plângeri de hărțuire și tentativă de atingere a vieții private”, a afirmat o sursă pentru agenția Reuters.

Cuplul prezidențial francez a încercat să păstreze secret locul în care își petrec concediul, însă fără reușită. Publicația Journal du Dimanche a scris că Emmanuel Macron se află în Marsilia, ceea ce a atras mai mulți fotografi în acest oraș aflat în sudul Franței.


Citește și: FOTO EXCLUSIV/ România a cucerit Paralia! Ciorbă de burtă și mici la tavernă, bere la pet pe plajă!


Close
Închide
  Close