De Ana Hațeg,

Rory a lansat către prieteni provocarea “Everestul de acasă”.

S-au adunat 30, care în primă fază și-au propus să adune 5,364 metri de “escaladă” în cinci zile. Săptămâna viitoare urmează restul de 3,484 până în “vârf”.

Ce urcă cei 30, echipați ca pentru munte, cu bocanci, bețe, haine groase, rucsac și căciuli? Scările din grădină (care au), scările de la intrarea în casă, scările dintre etaje și pe cele spre pod. Echipa e foarte serioasă și se ține de promisiunea de a atinge “Everestul”.

Rory, escaladând “Everestul” dintre etajele casei sale

Ce l-a determinat pe Rory să lanseze această provocare?

Oamenii care sunt obișnuiți cu drumețiile, cu activitățile în aer liber au o stare foarte proastă când sunt închiși în casă, iar carantina nu le priește. Am vrut să le ridic moralul și să le dau un motiv să facă mișcare, chiar și între patru – sau mai mulți – pereți.

Rory Southworth:

Rory postează zilnic fotografii din “expediția” sa pe Instagram, iar ultimii 50 de metri parcurși zilnic îi face alături de restul echipei, pe Zoom. Unii dintre “colegii” de escaladă își povestesc aventura montană indoor pe Twitter.

Rory, la cină, în cort, la finalul zilei petrecute ”pe munte”
Citeşte şi:

Cât îi mai incriminează autoritățile pe medici? Patriotismul se măsoară în vieți salvate, nu în victime eroice și inocente

Un consilier local PNL a publicat pe Facebook lista cu cadrele medicale pozitive din Câmpulung Moldovenesc. ”A fost din greșeală”, spune acesta

Primarul din Sinaia a scos tunul de zăpadă ca să dea cu dezinfectant. ”E același principiu ca al instalațiilor care costă între 50 și 95 de mii de euro”

Ordonanța Militară 7. Orașul Țăndărei intră în carantină totală. Se suspendă zborurile din și spre zonele roșii

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite