De Ana Hațeg,

”Riscurile sunt mari, greu de evaluat, de la iarnă la iarnă sunt mai mari”, a declarat Dumitrașcu în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX.

Întrebat cum vom trece această iarnă, el spune că ”o vom trece cu o mare rugăciune către Dumnezeu să nu apară incidente multiple în același timp, pentru că riscam ca întregul București să fie paralizat din punct de vere al alimentării cu energie termică”.

RADET a convocat vineri dimineață un comandament privind modul de gestionare şi măsurile ce urmează a fi implementate în perioada imediat următoare pentru asigurarea furnizării agentului termic în București.

Ședința vine după ce ieri au avut loc mai multe avarii majore, una dintre ele afectând trei spitale din Capitală: Institutul Oncologic Fundeni, Institutul Clinic Fundeni și Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu.

Citeşte şi:

Strigătul disperat al mamei unui tânăr ucis la Revoluţie: „Nu ne face nimeni dreptate. Suntem ţara cea mai josnică, cei mai nenorociţi oameni la conducere!”

Povestea din spatele fotografiei cu copiii duși cu căruța la școală: puștii stau fără părinți, școala nu-i ajută cu microbuzul, iar unchiul se descurcă cum poate

Ca să dea turcilor contractul cu tramvaie de 160 de milioane de euro, Primăria București a ignorat 6 nereguli sesizate de Agenția Națională pentru Achiziții Publice!

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci