Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Avion prăbușit pe aeroportul din Kathmandu, Nepal 49 de oameni au murit

FOTO | Avion prăbușit pe aeroportul din Kathmandu, Nepal 49 de oameni au murit

Un avion cu 71 de oameni la bord s-a prăbușit, luni, pe aeroportul internațional Tribhuvan din Kathmandu, Nepal, scrie presa locală. Cel puțin 49 de oameni au murit în urma accidentului aviatic în care a fost implicat un avion care aparține unei companii aeriene din Bangladesh. 

Reuters scrie că avionul de linie a devenit ”instabil” în timp ce ateriza. Ulterior, acesta s-a prăbușit pe aroportul din Kathmandu.

Avionul, un Bombardier Dash Q-400 care aparținea US-Bangla Airlines, avea la bord 71 de oameni și a alunecat de pe pista de aterizare în timp ce ateriza. În urma accidentului, cel puțin 49 de oameni și-au pierdut viața.

Pompierii au fost trimiși imediat la fața locului. Mai jos puteți vedea o fotografie făcută pe arportul din Kathmandu. În imagine se poate observa fumul cum se ridică și echipajele de salvare care se îndreaptă către locul accidentului.

 

 

Un alt avion privat turc s-a prăbușit, duminică, în Iran. Cel puțin 11 oameni au murit

Un avion privat turc, cu 11 oameni la bord, s-a prăbușit, duminică, în Iran, în apropierea în sudul capitalei Teheran.

Avionul privat de tip Bombardier Challenger 604, înregistrat în Turcia, s-a prăbușit în în apropiere de Shahr-e Kord, o zonă muntoasă din Iran, potrivit Televiziunii Publice din Iran. Aeronava decolase din Emiratele Arabe Unite și ar fi trebuit să ajungă la Istanbul.

Presa din Turcia scrie că la bordul avionului s-ar fi aflat Mina Başaran, fiica unui om de afaceri turc, care se întorcea din Dubai, alături de șapte prietene care participaseră la petrecerea burlăcițelor.


VIDEO. Cicică din Solonț și-a făcut BMW dintr-un Opel: „Am cea mai frumoasă mașină din România”

EXCLUSIV/Gabriel Cotabiță a lăsat baltă spectacolul omagial Mădălina Manole din cauza banilor! A plecat în Italia pentru 3.000 de euro

REPORTAJ VIDEO. Preotul care ține slujbele în tăcere. A transformat biserica într-un lăcaș pentru persoane cu nevoi speciale

FOTO: TWITTER

 
 
Close
Close
Închide