Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Avion prăbușit pe aeroportul din Kathmandu, Nepal 49 de oameni au murit

FOTO | Avion prăbușit pe aeroportul din Kathmandu, Nepal 49 de oameni au murit

Un avion cu 71 de oameni la bord s-a prăbușit, luni, pe aeroportul internațional Tribhuvan din Kathmandu, Nepal, scrie presa locală. Cel puțin 49 de oameni au murit în urma accidentului aviatic în care a fost implicat un avion care aparține unei companii aeriene din Bangladesh. 

Reuters scrie că avionul de linie a devenit ”instabil” în timp ce ateriza. Ulterior, acesta s-a prăbușit pe aroportul din Kathmandu.

Avionul, un Bombardier Dash Q-400 care aparținea US-Bangla Airlines, avea la bord 71 de oameni și a alunecat de pe pista de aterizare în timp ce ateriza. În urma accidentului, cel puțin 49 de oameni și-au pierdut viața.

Pompierii au fost trimiși imediat la fața locului. Mai jos puteți vedea o fotografie făcută pe arportul din Kathmandu. În imagine se poate observa fumul cum se ridică și echipajele de salvare care se îndreaptă către locul accidentului.

 

 

Un alt avion privat turc s-a prăbușit, duminică, în Iran. Cel puțin 11 oameni au murit

Un avion privat turc, cu 11 oameni la bord, s-a prăbușit, duminică, în Iran, în apropierea în sudul capitalei Teheran.

Avionul privat de tip Bombardier Challenger 604, înregistrat în Turcia, s-a prăbușit în în apropiere de Shahr-e Kord, o zonă muntoasă din Iran, potrivit Televiziunii Publice din Iran. Aeronava decolase din Emiratele Arabe Unite și ar fi trebuit să ajungă la Istanbul.

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie
Recomandări

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie

Presa din Turcia scrie că la bordul avionului s-ar fi aflat Mina Başaran, fiica unui om de afaceri turc, care se întorcea din Dubai, alături de șapte prietene care participaseră la petrecerea burlăcițelor.


VIDEO. Cicică din Solonț și-a făcut BMW dintr-un Opel: „Am cea mai frumoasă mașină din România”

EXCLUSIV/Gabriel Cotabiță a lăsat baltă spectacolul omagial Mădălina Manole din cauza banilor! A plecat în Italia pentru 3.000 de euro

REPORTAJ VIDEO. Preotul care ține slujbele în tăcere. A transformat biserica într-un lăcaș pentru persoane cu nevoi speciale

FOTO: TWITTER

Close
Închide
  Close