Mergi direct la conținut »
Gigi Becali la DNA. Ce a spus patronul FCSB la ieșirea din sediu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Gigi Becali la DNA. Ce a spus patronul FCSB la ieșirea din sediu

Gigi Becali la DNA. Ce a spus patronul FCSB la ieșirea din sediu

Gigi Becali a ajuns miercuri, în jurul orei 12:10, la sediul DNA din București. Patronul FCSB a declarat după ce ieșit din clădire că a fost chemat pentru a ridica o ordonanță de clasare.

De Andreea Radu,

Patronul FCSB a spus că întâlnirea cu procurorii a durat mai bine de o oră pentru că șeful de secție era în niște audieri.

„Este vorba despre un dosar din 2017, dacă știți, când am fost chemat. A făcut odată unul, ăla cu papion, de la televizor… Că a zis el că nu știu ce teren face mai puțin pe evaluarea cutare. Și acum am venit să iau ordonanță de clasare. Am făcut cererea, am și modificat-o și mi-au zis că nu pot să mi-o dea astăzi, că șeful de secție era în niște audieri. Și o să primesc pe mail ordonanță de clasare. Nu m-au chemat, eu am vrut să vin”, a declarat Becali la ieșirea din sediul DNA.


„Am fost chemat pentru a ridica o ordonanţă de clasare pentru nişte declaraţii pe care le-am făcut în 2014. Nu ştiu despre ce e vorba. M-au întrebat dacă vreau să vin eu să iau ordonanţa sau dacă să mi-o trimită prin poştă şi am venit eu. Nu vreau să se speculeze că am făcut eu nu ştiu ce, am venit doar pentru ordonanţa asta”, a spus Gigi Becali, informează GSP.ro.

Potrivit Antena 3, ar putea fi vorba despre declarația din dosarul lui Puiu Popoviciu. Gigi Becali a fost acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului pentru că spunea că nu își mai amintește exact denunțul pe care îl făcuse în dosarul Ferma Băneasa și că Puiu Popoviciu nu mai trebuie să fie cercetat.

Close
Închide
  Close