De Cristian Burcioiu, Dana Neagu,

Este în atenţia Gărzii Financiare

După ce Libertatea a demonstrat că Istrate vinde fără bon fiscal capsulele din grăsime animală, şi reprezentanţii Gărzii Financiare ne-au comunicat că vor demara o anchetă. “Vom trimite acasă la domnul Istrate un control şi, în funcţie de rezultate, vom lua măsuri”, ne-a declarat Alexandru Cristea, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Ministerul demarează o anchetă

Şi Ministerul Sănătăţii se va implica în acest caz. Cezar Irimia, preşedintele Federaţiei Bolnavilor de Cancer, a făcut chiar el o sesizare la minister: “Am prezentat cazul lui Ioan Istrate, împreună cu Agenţia Naţională a Medicamentului, secretarului de stat Adrian Pană. În curând se va demara o anchetă”, ne-a zis acesta.

Protecţia Consumatorilor intră pe fir

Ion Ştefan-cel-Mare, comisar – şef al OPC Bucureşti, susţine că şi Protecţia Consumatorilor se va implica în soluţionarea acestei escrocherii cu medicamente “miraculoase”. “Am luat la cunoştinţă de afacerile lui Istrate. Vom face şi noi o sesizare la poliţie, pentru că nu avem autoritatea să intrăm în casa acestui individ”, a spus comisarul.

Aţi fost înşelaţi? Sunaţi la 112!

“Pentru a putea stabili un prejudiciu, Poliţia Capitalei recomandă tuturor celor care consideră că au fost înşelaţi de respectivul bărbat sau au avut de suferit să sune la 112 sau să se prezinte la orice secţie de poliţie pentru a raporta incidentul şi a oferi detalii necesare în anchetă”, ne-a declarat inspectorul Alexandru Niculae.

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor