Mergi direct la conținut »
Judecătorul Constantin Epure care l-a condamnat pe Liviu Dragnea și-a găsit casa distrusă. Un vecin i-a spart ferestrele
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Judecătorul Constantin Epure care l-a condamnat pe Liviu Dragnea și-a găsit casa distrusă. Un vecin i-a spart ferestrele

Judecătorul Constantin Epure care l-a condamnat pe Liviu Dragnea și-a găsit casa distrusă. Un vecin i-a spart ferestrele

Șoc pentru judecătorul Constantin Epure care l-a condamnat pe Liviu Dragnea la trei ani și șase luni de închisoare, cu executare. Magistratul de la Înalta Curte de Casație și Justiție a descoperit că ferestrele casei sale din județul Brașov au fost sparte de un vecin. Motivul: bărbatul era nemulțumit că geamurile aveau vedere spre curtea sa.

Constantin Epure, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a depus plângere la Poliție. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru distrugere și amenințare și susțin că între magistrat și vecinul său exista un conflict mai vechi, relatează Mediafax.ro.

„Sâmbătă, în jurul orei 15.00, un bărbat din Săcele, din zona Bunloc, ne-a sesizat cu privire la faptul că unul dintre vecinii sai, nemulţumit de faptul ca două geamuri ale locuinţei sale dau în curtea lui şi au vedere în curte, i-ar fi aruncat cu pietre şi a spart trei geamuri. S-a făcut cercetarea la faţa locului, de către colegii din Săcele, s-a dispus întocmirea unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi de ameninţare, pentru că se pare că bărbatul care a aruncat cu pietre ar fi adresat şi nişte amenintări la adresa familiei celui care a reclamat. Am înţeles că este o neînţelegere mai veche, referitoare la faptul că locuinţa celui care a reclamat are două ferestre care au vedere exact în curtea domnului respectiv şi este nemultumit de acest lucru”, a declarat, pentru sursa citată, Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Potrivit sursei citate, Virgil Popa, primarul din Săcele, a precizat că scandalul nu are conotații politice.

„Am înţeles că a fost un incident între vecini, legat de nişte geamuri. A fost Poliţia acolo. Se face o anchetă. Nu are legătură cu politica. Îl cunosc. Ştiu cine este. Poliţia va fi acolo şi în noaptea aceasta, ca să asigurăm totuşi o stare de linişte. A fost un incident fără conotaţii politice”, a precizat, pentru sursa citată, edilul Virgil Popa.

Judecătorul Constantin Epure, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), face parte din completul care l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul DGASPC. Decizia poate fi atacată.


Citește și VIDEO | “În spatele frontului”. Poveşti neştiute despre românii care au înfăptuit Unirea


 

Close
Închide
  Close