De Bobi Neacșu, Cristian Burcioiu,

UPDATE: Surse din Penitenciarul Rahova au declarat, pentru Libertatea: Liviu Dragnea s-a tăiat la un deget într-un obiect ascuțit, posibil tablă, nu cu flexul. Nu a fost operat, ci doar pansat la degetul rănit, care în termeni medicali, se notează ca ”mică intervenție chirurgicală”. Primul ajutor i-a fost dat la cabinetul de mici interventii chirurgicale al spitalului penitenciar. Medicul care l-a îngrijit l-a chemat peste două zile la control.

Fiind vorba de o rană superficială, medicii au stabilit că nu a fost afectată capacitatea de munca a lui Dragnea, deci va putea lucra in continuare. Incidentul s-a produs in atelierul auto, unde Dragnea e repartizat sa lucreze. În atelier, Dragnea nu are voie să depaneze si sa repare efectiv autoturismele închisori, din motive de siguranță. ”Dragnea este deținut, rolul lui este doar de ajutor. El poate doar să dea la mană mecanicului ce acesta îi cere, să dea cu șmirghel, să măture” E detinut protejat, stă în celula specială cu protejați.

Liviu Dragnea a suferit un accident de muncă vineri dimineaţă în atelierul auto al Penitenciarului Rahova. Fostul şef al PSD repara o uşă la o dubă, când s-a tăiat la mână cu un flex.

Liviu Dragnea a fost operat în spitalul Penitenciarului Rahova, iar starea lui este bună, scrie Mediafax.

Fostul lider PSD este încarcerat în Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de trei ani şi şase luni de închisoare.

Citeşte şi:

Legile din România nu îi apară pe copii de agresiunile sexuale. Indivizii care violează copii de 11-12 ani primesc pedepse cu suspendare

Discuții între medici din interiorul spitalului Balș, unde e bărbatul cu coronavirus: ”Consultăm TOȚI PACIENȚII CU ACELAȘI ECHIPAMENT. Dacă unul e pozitiv, le dăm tuturor”!