De Valentina Postelnicu,

„În 2016, bucureştenii, din păcate, au luat o decizie care a dus Bucureştiul în pragul falimentului, care a făcut praf Bucureştiul şi a creat multe alte probleme pentru bucureşteni”, a spus Orban, într-o conferinţă de presă, la sediul PNL.

El a precizat că nu i-a cerut să se înscrie în partid, pentru a da posibilitatea şi altor partide să îl susţină.

„Nu exclud niciun fel de colaborare cu partenerii noştri”, a mai spus Orban, adăugând că ia în calcul inclusiv discuţii cu PMP.

Ludovic Orban a explicat că PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă, la nivelul Bucureştiului şi a Capitalei, iar în urma cercetării, a rezultat clar că toţi candidaţii PNL au şansa de a câştiga Primăria Capitalei dar „nu au această garanţie că vor câştiga bătălia cu PSD”.

„În urma discuţiilor pe care le-am avut cu Nicuşor Dan, mai multe discuţii care au vizat problematica Bucureştiului şi rezolvarea marilor probleme, am luat decizia de a-l propune ca şi candidat susţinut de PNL la Primăria Capitalei. În zilele următoare, voi susţine această propunere în faţa PNL Bucureşti, a Biroului Executiv PNL”, a explicat el.

Potrivit lui Orban, obiectivul fundamental al PNL este de a asigura o guvernare locală a Bucureştiului care să ofere soluţii care stau în picioare, pentru toate problemele majore ale Bucureştiului, de la trafic, la urbanism, calitatea vieţii.

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 

„Am convingerea că Nicuşor Dan este cel mai potrivit candidat pentru atingerea celor două obiective ale PNL, de a elibera Bucureştiul de domnia despotică a PSD şi a asigura o bună guvernare a Capitalei. PNL face într-un felun sacrificiu prin decizia de a renunţa la candidatul propriu şi a susţine un candidat care nu e membru de partid”, a mai afirmat Orban.

Orban a arătat că el, personal, are încredere deplină în Nicuşor Dan şi este convins că acesta are toate datele pentru a asigura o guvernare bună pentru Capitală.

„Este fundamental ca în Bucureşti să se producă o schimbare profund, să se pună punct clanului care s-a construit în Voluntari şi care are în frunte un om care este o marionetă, care a făcut praf Bucureştiul în ultimii 4 ani”, a mai spus Orban.

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres