Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > FOTO | Marian Oprişan, huiduit în Congresul PSD: "Du-te acasă, nesimțitule!", i-au strigat delegaţii. Liderul de Vrancea l-a confruntat pe Fifor, după incident

FOTO | Marian Oprişan, huiduit în Congresul PSD: „Du-te acasă, nesimțitule!”, i-au strigat delegaţii. Liderul de Vrancea l-a confruntat pe Fifor, după incident

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, vicepreşedinte al partidului, a fost huiduit, sâmbătă, în Congresul PSD, el părăsind scena, fără să îşi mai susţină discursul. ”Du-te acasă, nesimțitule!” i-au strigat unii delegați.

De Valentina Postelnicu,

UPDATE ora 21.00 Ulterior, în timp ce se numărau voturile, la Congres, Marian Oprişan a aflat, dintr-o înregistrare a presei, cu momentul huiduielii, că Mihai Fifor le-a transmis celor care fluierau: „Bravo!”, momentul fiind prins pe cameră.

Liderul PSD de Vrancea l-a confruntat pe Fifor, pe holul Sălii Palatului, cei doi vorbind câteva minute.

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, sâmbătă, referindu-se la incidentul produs atunci când Marian Oprişan a încercat să ia cuvântul la Congres, că nu şi-ar dori să vadă aceste lucruri şi trebuie lăsat deoparte „orice orgoliu”.

„Nu cred că mi-aş dori să văd astfel de lucruri. Până la urmă, suntem o echipă mare, o familie frumoasă şi lucrul acesta trebuie să fie dus mai departe. Suntem colegi şi dincolo de orice competiţie cred că împreună mergem mai departe şi să lăsăm orice orgoliu deoparte, toate supărările deoparte şi să ne apucăm de treabă”, a precizat Mihai Fifor, la finalul Congresului.

Oprişan, huiduit de delegaţii din Congres: , „Lasă-ne”, ”Du-te acasă, nesimțitule!”

FOTO: Eli Driu

UPDATE 16.11: Delegații care au început să-l huiduie pe Oprișan când a vrut să-și rostească discursul provin în special din organizațiile Olt, Dolj și Teleorman.

Medicul militar Mihai Mărginean: „Pacienții sunt niște eroi. Hai să ne imaginăm cum se vede terapia intensivă prin ochii lor”
Recomandări

Medicul militar Mihai Mărginean: „Pacienții sunt niște eroi. Hai să ne imaginăm cum se vede terapia intensivă prin ochii lor”

 

Marian Oprișana a apreciat că huiduielile reprezintă o lipsă de respect față de întegul partid și au fost cauzate de atitudinea . ”Jignit a fost PSD de asemenea comportament. Eu nu am de ce să fiu jignit. Întotdeauna am spus ce gândesc și voi continua să spun. Șefii lor de organizații i-au pus pe membrii delegați să fluiere și să se răzbune pe mine că am fost intransigent la adresa lui Liviu Dragnea”, a spus Oprișan.

Acesta a spus că huiduielile vin ca urmare a disputelor pe care el le-a avut în ședințele conducerii PSD cu șefii organizațiilor din care provin delegații care l-au huiduit. ”Nu sunt de acord ca PSD să se transforme în PRM”, a mai spus Oprișan.


Marian Oprişan a vrut să ţină un discurs, după ce toţi candidaţii partidului şi-au încheiat discursurile, în timpul Congresului.

Acesta a ajuns la tribună, însă în acel moment, delegaţii au început să huiduie şi să fluiere. „Pleacă!”, „Lasă-ne” sau chiar ”Du-te acasă, nesimțitule!”, au strigat delegaţii.

Oprișan a spus: „Se pare că nu vor să mă asculte” şi a plecat apoi de pe scenă. Delegaţii PSD au început să aplaude, în timp ce acesta părăsea tribuna Congresului.

Citeşte şi:
Ministerul Sănătăţii neagă că pompierul ars în incendiul din Mehedinți e tratat în două spitale, dar admite că face naveta între ele! La intervenție, Mihai Sfetcu s-a luptat cu focul îmbrăcat în echipament vechi de 13 ani, cu sac stingător și lopată

Close
Închide
  Close