Mergi direct la conținut »
Ministrul Eugen Teodorovici, mesaj incredibil, în ziua protestului pentru autostrăzi: "O să particip, cu mare drag"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ministrul Eugen Teodorovici, mesaj incredibil, în ziua protestului pentru autostrăzi: "O să particip, cu mare drag"

Ministrul Eugen Teodorovici, mesaj incredibil, în ziua protestului pentru autostrăzi: „O să particip, cu mare drag”

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici a anunţat, vineri, la Parlament, că va participa şi el la protestul "şîeu", pentru autostrăzi.

De Valentina Postelnicu,

„Mă bucur că domnul președinte a decis să promulge bugetul. E adevărat, cu foarte mare întârziere, nejustificată, dar important este să vedem cum putem noi să trimitem banii cât mai repede către cei care au nevoie, comunități locale, oameni care așteaptă”, a spus Teodorovici, la Parlament.

El şi-a anunţat susţinerea pentru protestul de la ora 15.00, pentru autostrăzi.

„Am văzut că astăzi sunt acțiuni de susținere a proiectelor de infrastructură, la care și eu mă alătur (protestul de 15 minute pentru autostradă – n.r.). O să particip. Am înțeles că în fața Mininisterului o să vină câțiva colegi din alte structuri. Am să particip cu mare drag, pentru că ne dorim cu toții autostradă”, a spus ministrul.

Citeşte şi: OPINIE/ Mirela Neag, despre cât de voluntari sunt medicii voluntari din spitalele publice din România și cui fac ei bine

Close
Închide
  Close