De Andreea Radu,

Edilul din Timișoara a afirmat că cei care au făcut deratizarea „au folosit niște substanțe ale cărui antidot este încă necunoscut”.

„S-au luat măsuri preventive, s-au făcut măsurături și în alte locații, deocamdată nu sunt alte cazuri. Toată lumea care apelează la firme de deratizare trebuie să fie precaută. Trebuie să se ceară documente de autorizare. Nu se știe de unde s-au procurat aceste substanțe. Trebuie să se facă o verificare la sânge a tuturor firmelor care fac așa ceva”, a declarat Nicolae Robu.

Întrebat dacă știa despre existența firmei de deratizare Bistim Dera SR, edilul Timișoarei a declarat că nu știa despre această companie, dar și că sunt făcute verificări dacă firma avea autorizație.

„Nu are nicio autorizație, nici nu știam de existența ei. Acum mi s-a prezentat un banner prin care firma respectivă își face publicitate și un număr de telefon unde poate fi contactată. Evident că toată lumea trebuie să fie precaută, nu poți lua pe oricine. Trebuie cerută autorizarea și niște referințe”, a spus Robu.

Doi copii, unul de 3 ani și altul de zece zile, și mama acestuia din urmă, în vârstă de 29 de ani, au murit după o deratizare, în Timișoara, făcută în blocul în care locuiau. Peste 30 de persoane din același imobil au ajuns la spital.

Procurorii l-au reținut, marți dimineața, pe patronul firmei care a efectuat deratizările în două blocuri din Timișoara, relatează PressAlert. Bărbatul este acuzat de vătămare corporală, ucidere din culpă și trafic de produse sau substanțe toxice.

Citeşte şi:

Primele concluzii în cazul tragediei de la Timișoara. Insecticidul care a ucis trei oameni se numește „Delicia – Gastoxin”!

Patronul firmei de deratizare din Timișoara a fost arestat preventiv. Sorin Buță e acuzat de ucidere din culpă și trafic de substanțe toxice

Bilanțul victimelor dezinsecției de la Timișoara: 45 de locatari, dintre care 32 copii, sunt internați. Zeci de oameni au fost evacuați

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur