Mergi direct la conținut »
O fată de 14 ani s-a sinucis după ce i-a trimis o scrisoare lui Vladimir Putin! Ce i-a scris președintelui rus
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O fată de 14 ani s-a sinucis după ce i-a trimis o scrisoare lui Vladimir Putin! Ce i-a scris președintelui rus

O fată de 14 ani s-a sinucis după ce i-a trimis o scrisoare lui Vladimir Putin! Ce i-a scris președintelui rus

Natalia Khatchenkova, o fetiță de 14 ani din Rusia, i-a trimis o scrisoare președintelui Vladimir Putin. Ea i s-a plâns șefului statului de viața grea și de faptul că salariul mamei ei, care lucrează ca asistentă medicală, e prea mic.

Cerința ei a devenit publică, iar șeful mamei a certat-o pe femeie pentru gestul copilei, scrie The Mirror. Vladimir Putin și-ar fi pus oamenii să sune la locul de muncă al femeii și să ceară să se „remedieze situația”.

„În scrisoarea trimisă lui Putin, Natalia a spus că mama noastră are un salariu mic și că viața este grea”, a povestit sora ei, Yulia.

Natalia s-a spânzurat într-un bloc din apropiere

„Natalia era hărțuită la școală din cauza greutății, pentru că era timidă și avea o problemă de vedere”, a mai dezvăluit sora ei. Natalia a decis să-și pună capăt zilelor și a făcut acest gest într-un bloc din apropiere.

A cerut într-un bilet de adio ca nimeni să nu fie învinovățit pentru gestul ei.

O altă fată, dintr-un alt colț de lume, s-a spânzurat dintr-un motiv incredibil.


VIDEO ȘOCANT – SECRETELE „COLECTIV”: Minciunile care au dus la viermi pe rănile pacienților din România. „În niciun raport medical al arșilor transferați în străinătate nu au fost consemnate analizele legate de bacteriile nosocomiale depistate!”

Despre norvegieni, de la români. Cum trăiesc, cum își educă copiii, cât beau, ce mănâncă. Și ce putem învăța noi înșine de la românii care conviețuiesc cu ei

Antena discută cu ANAF să răscumpere turnul confiscat după condamnarea lui Voiculescu!

Close
Închide
  Close