MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2018 12:34

O femeie și băiețelul ei de trei ani au fost atacați de o girafă. Gestul incredibil făcut de părinții puștiului care se zbate între viață și moarte

Distribuie

O femeie și băiețelul ei de trei ani au fost atacați de o girafă. Gestul incredibil făcut de părinții puștiului care se zbate între viață și moarte.

Un incident incredibil a avut loc ieri în orașul Hoedspruit, din provincia Limpopo, din Africa de Sud. O femeie, doctor Katty Williams și fiul ei Finn, în vârstă de numai 3 ani, au ieșit la circa 150 de metri de casă pentru a-l aștepta, ca și-n alte dăți, pe Sam Williams, soțul ei și tatăl băiatului, care se întorcea de la alergare.

Cei doi soți au doctorate în biologie luate la Universitatea din Durham, iar de peste 10 ani și-au dedicat viața studierii vieții animalelor sălbatice.

O femeie și băiețelul ei de trei ani au fost atacați de o girafă. Au cerut salvarea animalului agresiv

Katty Williams și fiul ei au fost atacați de o girafă care tocmai născuse un pui și i-a considerat pe cei doi pericole potențiale pentru noul-născut.

Finn Williams a fost zdrobit de animalul furios. Ambele victime au fost transportate imediat la un spital din Johannesburg. Copilul se zbate între viață și moarte.

„Suntem foarte conștienti de felul în care se comportă animalele sălbatice și cum trebuie să ne purtămm în jurul lor”, a spus Sam, prin intermediul avocatului sau Marina Botha. „De asemenea, ne dăm seama, cu toate cunoștințele pe care le poate avea cineva, că animalele sălbatice rămân imprevizibile, așa cum a arătat încă o dată acest eveniment tragic”, a adăugat bărbatul.

Părinții micuțului Finn Williams au insistat ca animalul agresiv să nu pățească nimic, ci să fie doar mutat împreună cu puiul lui. 

Sam Williams a spus că este recunoscător că girafa va rămâne în siguranță, deoarece „nu are nici o îndoială că acesta este ceea ce ar dori Katy”.

„Chiar dacă lucrurile merg bine, îmi dau seama că avem în continuare un drum lung și dur spre recuperare, dar sper să ne putem întoarce într-o zi să aruncăm roci împreună în râu”, a încheiat Sam Williams.

O girafă a murit după ce a rămas cu capul blocat între crengile unui copac.


Donald Trump i-a scris lui Klaus Iohannis. Liderul de la Casa Albă i-a cerut scuze președintelui României pentru anularea întâlnirii de la summit-ul NATO

Citește mai multe despre Africa de Sud, girafă și salvare pe Libertatea.

Comentarii