De Petre Dobrescu,

Mama băiatului, o femeie în vârstă de 54 de ani, a plănuit să-l omoare! Ca să-și ducă planul la bun sfârșit, femeia a încuiat-o pe balcon pe mama ei – bunica băiatului -, iar pe îngrijitoarea lui a dat-o afară din casă, a notat rotalianul.com.

„Badanta” și-a dat seama de ceea ce urmărea femeia și a anunțat autoritățile. Băiatul suferă de tetraplegie și retard mental.

Femeia i-a administrat acestuia un flacon întreg de „Valium”, apoi i-a umplut gura cu șervețele de bucătărie înmuiate în parfum, încercând astfel să pună capăt vieții băiatului.

Militarii, ajutați de îngrijitoare, au reușit să pătrundă în apartament unde s-au lovit însă de rezistența femeii, care a încercat să-i împiedice să ajungă la fiul ei.

Personalul medical de pe ambulanță l-a găsit pe băiatul de 20 de ani în stare critică și după ce l-a stabilizat, a fost transportat la Urgențe unde a fost salvat de medici. Mama lui în schimb, supusă la rândul ei la „TSO – Tratamentul Sanitar Obligatoriu”, a fost pusă apoi sub arest la domiciliu și urmează să fie judecată pentru fapta sa.

Se pare că nu este prima dată când femeia atentează la viața copilului ei. Potrivit celor declarate de asistentul social care urmărește cazul tânărului, mama lui ar fi încercat și în trecut să-i ia viața întrerupându-i alimentația.

Citeşte şi:

Suspectul în cazul dublei crime din Satu Mare a fost arestat. Spune că le-a ucis pe cele două femei „pentru dragoste”

Un tânăr din Marea Britanie a recunoscut că a împins un băiat de la balcon pentru că a vrut să apară la televizor

VIDEO | Bărbat urmărit pentru tentativă de omor, prins în Galați. Arsenalul găsit de polițiști în locuința acestuia

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie