08 Oct. 2017 10:30

UPDATE O mașină cu cinci persoane la bord a căzut în Dunăre. Operațiunea de căutare continuă

Distribuie

O mașină cu cinci persoane la bord a căzut în Dunăre. Printre pasageri se află și un copil.

UPDATE 8 octombrie ora 10:30 Operaţiunile de căutare au fost reluate duminică dimineaţă după ce sâmbătă au fost suspendate deoarece apa era foarte rece.

Maşina care a căzut în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini din judeţul Caraş-Severin, se află la o adâncime de nouă metri, iar temperatura apei este de patru grade.

Şoferul maşinii, un bărbat de 44 de ani, a reuşit să se salveze, fiind transportat la spitalul din oraşul Moldova Nouă pentru îngrijiri medicale.

„Din declaraţiile şoferului, se pare că în maşina condusă de el se mai aflau patru persoane. Este vorba de o familie din localitatea Sicheviţa, soţ, soţie şi doi copii. Soţul are 48 de ani, soţia are 40 de ani, copilul cel mare are 22 de ani şi un minor de trei ani. Se fac cercetări”, declara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ.


O mașină cu cinci persoane la bord a căzut, sâmbătă, în Dunăre, în zona comunei Coronini din județul Caraș-Severin.

'Un apel la 112, primit la ora 11,44, semnala că pe raza localităţii Coronini un autoturism a părăsit carosabilul şi a căzut în Dunăre. Mai multe forţe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic al judeţului Caraş-Severin, Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă s-au mobilizat de urgenţă la locul evenimentului. Din datele primite de la una din persoanele care se aflau în maşină şi care a reuşit să ajungă la mal se pare că în autoturism se mai găsesc patru persoane, dintre care trei adulţi şi un copil', afirmă Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin.

În sprijinul forţelor din judeţul Caraş-Severin vor veni şi un elicopter SMURD de la Craiova şi un echipaj de scafandri de la Mehedinţi.


Citește și: Doliu în presă! Genialul ziarist și vizionar Gheorghe Voicu, omul ce a schimbat fața presei de după 89, a trecut în neființă


 

Loading...
Comentarii