17 Iul. 2017 15:27

O maşină a intrat într-un grup de nuntaşi în Brăila. Șoferul a fost reținut

Distribuie

Doi nuntaşi au ajuns, duminică seara, la Spitalul din Brăila, după ce au fost loviţi de o maşină, care a intrat pe trotuar. Șoferul, care inițial a fugit de la locul accidentului, s-a predat la poliție luni, în jurul prânzului și a fost reținut.

Accidentul s-a petrecut pe un bulevard din centrul municipiului Brăila, o maşină care circula cu viteză intrând într-un grup de nuntaşi care se afla pe trotuar, în faţa bisericii. Martorii spun că maşina avea viteză şi, cel mai probabil, şoferul a pierdut controlul volanului, iar două persoane, o femeie de 29 de ani şi un bărbat de 35 de ani, au fost rănite.

Din primele informaţii, o maşină de culoare roşie a intrat pe trotuar şi a lovit două persoane. S-a întâmplat pe Calea Călăraşilor, la Biserica Greacă. Victimele au avut leziuni în special la nivelul picioarelor. Au fost luate de două salvări şi transportate la spital”, a declarat  purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian, citat de Mediafax.


EXCLUSIV/ Decizia luată de Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, cu puţin timp înainte să devină părinţi


Medicii de la Spitalul din Brăila spun că este posibil ca ca victimele accidentului rutier să aibă nevoie de intervenţii chirurgicale.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila, Anghel Tabarac, a declarat că şoferul a fugit inițial de la locul producerii accidentului și a fost căutat prin oraş toată noaptea.

„Maşina a intrat pe trotuar într-un grup de nuntaşi. Pe numele șoferului s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, a spus Anghel Tabarac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila.

Luni, în jurul prânzului, șoferul s-a predat la poliție însoțit de un avocat. Potrivit anchetatorilor, acesta este un brăilean în vârstă de 34 de ani. Acesta a fost reținut la finalul audierilor și i s-au luat probe pentru a se stabili dacă a băut. Cel mai probabil însă, cauza accidentului se pare că ar fi fost neadaptatarea vitezei la carosabilul ud. Mai mult, zona este cunoscută ca fiind una periculoasă, în care au loc frecvent accidente.


REPORTAJ/ Comuna care s-a vândut aproape în întregime străinilor. Şomajul e la el acasă, iar oamenii trăiesc mai mult din pensii


Pe 4 aprilie 2015, un accident asemănător a avut un bilanț tragic, în același oraș. Atunci, cinci oameni și-au pierdut viața în timp ce așteptau într-o stație de autobuz din Brăila, după ce un șofer a lovit în plin un grup de oameni, într-o depășire neregulamentară.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Comentarii