MENIU CAUTĂ

FOTO | O tânără în vârstă de 21 de ani din Marea Britanie și-a injectat botox pentru că avea probleme cu ridurile

Distribuie

Ridurile nu sunt asociate în mod obișnuit cu tinerii, însă o fată în vârstă de 21 de ani din Marea Britanie a avut probleme serioase din această cauză. Ea povestește că avut nevoie de injecții preventive cu botox pentru a-i menține pielea întinsă pe viitor.

”De la 16 ani am observat linii adânci pe frunte și la fiecare ieșire, în fiecare fotografie, vedeam că sunt evidente și mă gândeam foarte des la cum arăt”, a spus Mared Parry.

Fata povestește că toți oamenii din viața ei, de la părinți și frați până la prieteni, au încercat să o împiedice să își facă astfel de tratamente estetice, scrie New York Post.

”Am avut o istorie medicală complicată, ceea ce a însemnat că a trebuit să-mi petrec copilăria și o perioadă din viața de adul în spital, fiind supusă la operații. Acele multe operații au lăsat pe corpul meu cicatrici oribile, pe care le urăsc”, a mai spus tânăra.

Totuși, probelemele cu ridurile sunt întâmpinate și de alți tineri, care apelează, la rândul lor, la tratamentul cu botox. Totuși, doctorii avertizează că tinerii nu ar trebui să fie supusi unor asemenea proceduri estetice.

Aarti Denning, un medic birtanic susține că ”deși de la 18 până la 25 de ani, injectarea de botox este legală, nu este etică”.

”Fizic, structura facială se modifică până la 21 de ani, astfel că injectarea de botox la vârste mai mici are va avea un efect profund asaupra aspectului pacietului pe viitor”, a mai spus doctorul.

În continuare, tânăra povestește că i s-a injectat botox în 10 locuri pe frute și i s-au ridicat sprâncenele la fiecare injecție.

”Nu am putut să mă machiez câteva zile după procedură și nu am putut să stau întinsă complet pe spate, pentru a mă asigura că nu botoxul nu se distribuie greșit”, a mai spus fata.


CITEȘTE ȘI: Declaraţia unui motociclist din coloana lui Oprea: La 220 km/oră îmi dădea flash-uri să accelerez


FOTO: INSTAGRAM

Comentarii