MENIU CAUTĂ
18 Apr. 2018 14:39

(P) De ce să urmăreşti România Explicată altfel de către Cosmin Antohi

Distribuie

Multe lucruri care se întâmplă în România au nevoie de o explicație. La acest lucru s-a gândit și Cosmin Antohi când a filmat primul episod din România Explicată…altfel, în 2013. Ne-a explicat câteva lucruri foarte interesante, ne-a stârnit, după care a dispărut. Din fericire, de curând și-a făcut din nou apariția pe ecranele noastre. L-am luat puțin la întrebări și ni s-a părut rezonabil că ne-a pus în așteptare, pentru a se dedica mai mult vieții de familie. Așa e când devii tată…dar totuși nu rămâi de piatră, la rugămințile fanilor.

Deci, vestea bună este că România Explicată…altfel, s-a relansat după o pauză destul de lungă

De la primul episod și până acum, Cosmin a explicat pe înțelesul nostru, al tuturor românilor, cum stă treaba cu țăra noastră. S-a ocupat și ne-a prezentat, într-un mod unic, părțile ei bune, cele mai puțin bune, dar și cele foarte proaste (chiar dacă nu dorim să recunoaștem și acestea fac parte din realitatea cotidiană și trebuie să ne obișnuim cu ele).

Cum și-a propus Cosmin Antohi să explice România?

Ei bine…altfel. Când se întâmplă asta? Din două în două săptămâni. Răspunde la întrebări simple ce au răspunsuri complicate, pentru că își face mereu temele' foarte bine. Se bucură împreună cu cei ce îl urmăresc, atunci când află lucruri bune despre România în care trăim și face haz de necaz, atunci când nu are de ales. Nu trebuie să îți faci griji că te vei plictisi, urmărind România Explicată…altfel.

Subiectele sunt variate, tratate într-un mod care îți va smulge cu siguranță cel puțin un zâmbet. În plus, dacă te abonezi la canalul lor de Youtube, ai mari șanse să îți îmbogățești cultura generală. Istoria mașinii Dacia, monarhia în România, istoria fotbalului în România, tradiția mucenicilor, imnul national, jocul de oină, micul românesc, istoria votului sunt doar câteva dintre subiectele explicate în stilul caracteristic al lui Cosmin.

Abonează-te acum la canalul lor de Youtube România Explicată… altfel

Dacă te-ai întrebat vreodată care este povestea lui Moș Nicolae sau cum a ajuns Sfântul Andrei protectorul țării noastre, abonează-te la canalul lor de youtube.  România Explicată …altfel este un concept de divertisment educational, venind în întâmpinarea românilor, cu răspunsuri la întrebări de tot soiul despre țara în care s-au născut, oferindu-le acestora altfel de explicații. Prin intermediul canalului de YouTube, la care v-am sfătuit să vă abonați, Cosmin răspunde în fiecare episod la câte o întrebare de interes general, printr-un monolog cu note pamfletare, sprijinite de elemente grafice.

Cosmin are lângă el o mână de oameni și au reușit să pună pe picioare acest proiect ambițios. În viitor, ei speră să îți poată vorbi pe același ton pozitiv, haios și colorat și de pe ecranul televizorului. Există deja alte canale de YouTube ce au fost preluate de televiziuni și, cu siguranță, România Explicată…altfel are potential. De ce să nu ne distrăm și să învățăm, în timp ce ne uităm la TV? Abia așteptăm să spunem: – Ce faceţi pe la 10? – Ne uităm la TV…e România Explicată…altfel!

Urmăreşte şi abonează-te şi tu la canalul de youtube România Explicată … altfel!

Comentarii