MENIU CAUTĂ
02 Noi. 2018 10:46

(P) NU mai ține durerea în gât!

Distribuie

În acesta perioadă este mai posibil să răcim, iar mucoasa gâtului să se inflameze. Durerea, indiferent de forma ei, de la senzaţie de gât iritat, uscat, până la senzaţia de arsură sau sensibilitate la înghiţire, poate fi simptomul unei răceli, al unei infecţii sau al unei sensibilităţi, precum o alergie.

Răceală, inflamaţii/ infecţii orofaringiene (laringită, faringită), aer rece, uscat sau poluat, praf, fum – toate acestea pot provoca disconfort.

Indiferent de cauza durerii, aceasta trebuie tratată.

Proposept® Med –comprimate de supt şi Proposept® – spray oralsunt două dispozitive medicale cu rol în calmarea durerilor şi iritaţiilor din gât. De asemenea, previn infecţiile prin restabilirea funcţiei de barieră a mucoasei orofaringiene şi reduc utilizarea de decongestionante, analgezice şi antiinflamatoare de sinteză, fără a avea reacţii adverse.

Extractul de nalbă din Proposept® spray oralși Proposept® Med comprimate de supt are acţiune emolientă şi protectoare, iar tinctura de propolis, cu un conținut bogat de bioflavonoide,este responsabilă pentru efectul antiinflamator, antimicrobian şi cicatrizant.

Comprimatele Proposept® Medconţin şi  extract din tal de lichen islandez, ingredient natural cu acţiune protectoare, regeneratoare şi calmantă.Din compoziţia comprimatelor mai fac parte vitamina C (cu efect antioxidant, stimulator) şi extractul de propolis (rol antiinflamator, antiseptic), uleiurile esenţiale de mentă şi de eucalipt, caeeau efect antimicrobian si de împrospătare a respiraţei.

Pentru mai multe informaţii despre produsele Fiterman Pharma din gama Proposept®, accesaţi https://www.stopraceala.ro.

Tratează durerea cât ai zice puf!

Comentarii