Mergi direct la conținut »
DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
29 sept. 2022 Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA: O judecătoare atrage atenția MApN că apărarea țării nu e ceva pe care Armata o poate tranzacționa imobiliar

« Înapoi la articol

Comentarii (9)

Floros   •   29.09.2022, 18:42

Libertatea nu vă meritați numele de libertate. Globaliștilor nu mi-ați publicat comentariul. Asta este. Dacă va plătește soroș ?!

Floros   •   29.09.2022, 18:38

Lidll mai bine. Radarul lui *** dărâmat. La *** cu radarul lui pește cogelat. Sper să fie publicat de globaliști comentariu. De cine fraților să fim apărați cu radarul???? Rușii nu au nimic cu noi.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Floros   •   29.09.2022, 18:36

Lidll mai bine. Radarul lui *** dărâmat. La *** cu radarul lui pește cogelat

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Floros   •   29.09.2022, 18:35

Lidll mai bine. Radarul lui *** dărâmat

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Floros   •   29.09.2022, 18:34

Mai bine Lidll decât radarul ***

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Kovydiu   •   29.09.2022, 12:00

Adriandan75 gasesc logic sa-ti fie cenzurat comentariul. Domnul Ciuca nu poate fi numit Prim Ministru.

User șters   •   29.09.2022, 10:10

In atenția cenzorilor de la Libertatea, care mi-au cenzurat ( moderat in "corporatează") comentariul, PM vine de la Prim Ministru.Deci dl. Ciucă mai este Prim Ministru (PM)

Viano   •   29.09.2022, 09:54

Bine punctat adriandan.Dar să vedeți la Cluj concurs de trafic de influență, Dâncu și Ion Rus împreună cu Horia Ciorcilă de la Banca Transilvania.Se cumpără fabricii și spații comuniste,se intră în acctionariat la Fondul proprietatea și mai nou se fac blocuri in parcuri.Toate astea cu ajutorul infractorilor care sunt plătiți de noi proștii, adică poporul. Acești ***,conduc societatea și tot ce stă în calea lor,este călcat în picioare.Din slugi comuniste au devenit mari oameni politici sau oameni de afaceri.Oare *** Ponta specifica de ei,cu statul paralel???Oare cât a primit șpagă Dâncu să negocieze afacerea?Dar de acești mamuți nu se va lega marionetele de la anticorupție,ei veghează la un doctor care a primit în dar o ciocolată,pt salvarea unei vieți.Oare cine le votează la acești magistrați și plătirea ratelor la bănci???Cum cine, Dâncu și meseriașii.Slavă România

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

User șters   •   29.09.2022, 07:40

1. Care este pozitia PSD față de acest "Șoigu al României" ( ala e șaman ,Dâncu este mason) care se afla in functia de ministru al MApN? Dl. Ciolacu & PSD il mai susțin după această mârșăvie? Da sau Nu? 2.Care este pozitia grupului Lidl (Germania)față de această tentativă de corupție mascată promovată si incompetență profesională a managementului Lidl România. Grupul Lidl susține aceste practici murdare? Da sau Nu? Aceste doua intrebari au mai ramas de pus , deoarece pozitia dl. *** Ciucă o știm ,adică este foarte mulțumit de această "gașcă ", " grup" ( nu pot folosi cuvântul echipă ) de la Palatul Victoria, pozitia DNA , a Parchetului in frunte cu doamna Scutea in acest o știm si pe aceea , pozitia ghiocelului si tacere totală, iar răspunsul militarilor de cariera ( generali ,colonei etc) este la fel ca mediul academic in cazul Cîmpeanu,tăcere totală. PS. Libertatea ar trebui sa inceapă o investigație jurnalistică in legătură cu aceste personaj dubios de la PSD. Ce a realizat dl.Dâncu cât s-a perindat prin guvernele țării? A fost ministru la DLPA , ce a făcut acolo? Sincer in afară de faptul că știe să impacheteze frumos niște cuvinte si să le vândă fraierilor de la partid ,să tragă sfori si să facă jocuri de culise, eu n-am auzit ca dl Dâncu să fi realizat ceva.A fost senator, care a fost activitatea dânsului? Ce legi a inițiat?

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Parteneri
Close
Închide
  Close