Circ cu politicieni la nunta unei fiice de primar! Președintele executiv PSD, Nicolae Bădălău, acuzat că l-a pocnit pe fostul deputat PNL, Marin Anton, care venise neinvitat! | GALERIE FOTO

Deputatul PNL Anton Marin a depus o plângere la Poliție | sursă foto: giurgiu-news.ro

UPDATE 16:05: Fostul deputat PNL Anton Marin nu se regăsea pe lista de invitați. Declarația aparține Roxanei Enache, mireasa la nunta căreia a avut loc scandalul dintre președintele executiv al PSD, Nicolae Bălădău și liberalul Anton Marin. Tânăra, care este fiica primarului localității Colibași, nu știe dacă a avut loc vreo bătaie între cei doi politicieni.

„Nu are nicio legătură nunta mea cu faptul că (n.r.: Anton Marin) e naşul surorii mele. Dacă naşul vrea să îşi vadă finuţa, nu era momentul la nunta mea. Atâta timp cât lista de invitaţi a fost făcută de mine, soţul meu, tatăl şi socrul meu, sora mea nu avea cum să îl invite. Domnul Anton nu s-a regăsit pe lista de invitaţi, cum nu s-a regăsit pe lista niciunui eveniment, la niciun fel de petrecere a familiei mele. Nu am văzut, nu am auzit, nu ştiu nimic. Am auzit doar că domnul Anton e pe terasă, mi-am văzut de treburile mele, nu vreau să îşi bată nimeni joc de nunta mea”, a declarat, la Antena 3, Roxana Enache, mireasa la nunta căreia a avut loc incidentul dintre Niculae Bădălău şi Marin Anton.

Roxana, fiica fiica primarului localității Colibași, și Ionuț Enache, fiul primarului din Comana, s-au căsătorit, sâmbătă, la Mânâstirea Comana din județul Giurgiu. Nași au fost cântăreața Claudia Pătrășcanu (ex-Sexxy) și soțul ei, Gabi Bălădău.

claudia_pastrascanu_nunta_scandal_badalau (3)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei
Recomandări
„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei

sursă foto: Facebook


Spiritele s-au încins, sâmbătă seara, în localitatea Comana, județul Giurgiu, la nunta la care Gabi Bădălău, fiul social-democratului Nicolae Bălădău, era naș. Liberalul Marin Anton susține că a fost agresat de președintele exercutiv al PSD, Nicolae Bălădău.

„Nu ştiu de la ce a pornit, nu ştiu ce a avut cu mine. Eu nu am zis nimic. Totul a durat trei minute. Eram la nuntă, s-a repezit la mine, m-a înjurat de măicuţa mea, m-a ameninţat şi a culminat venind la noi şi mi-a dat un pumn, aşa, un pod de palmă în gură”, a declarat pentru Mediafax fostul deputat Marin Anton (foto).

Parlamentarul liberal s-a dus la Poliția din Giurgiu și a depus o plângere împotriva colegului său din Camera Deputaților despre care susține că l-a agresat.

::placeholdeR–>

În urma plângerii, polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe și amenințare. Dosarul urmează să fie înaintat către Parcheutl de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

De cealaltă parte, social-democratul Nicolae Bădălău a declarat, pentru Antena3, că nu au fost violențe, ci doar un schimb de replici.

Culisele planului privind retragerea lui Piedone. Negocieri la cuțite între PSD și partidul lui Dan Voiculescu
Recomandări
Culisele planului privind retragerea lui Piedone. Negocieri la cuțite între PSD și partidul lui Dan Voiculescu