Primăria Capitalei a lansat o CARTE PENTRU COPII. O POȚI CUMPĂRA DE AZI!

28 noiembrie 2014 19:22

Primăria Capitalei, în parteneriat cu Asociaţia SOS Satele Copiilor, lansează Campania umanitară „Dăruieşte, fii mai bun! Şi tu poţi fi Moş Crăciun”.

În cadrul evenimentului s-a lansat cartea de poveşti ”Vrajă, vis, Valentina şi-un dichis”. Toate încasările rezultate din achiziţionarea acesteia fiind utilizate în beneficiul a 240 de copii şi tineri aflaţi în grijă SOS Satele Copiilor.
Municipalitatea a pus la dispoziţia Asociaţiei SOS Satele Copiilor o căsuţa la Bucharest Christmas Market, în Piaţă Universităţii, de unde vizitatorii pot achiziţiona volumul de poveşti. Tot la căsuţa SOS va fi amplasat „un brăduţ al dorinţelor” împodobit cu steluţe în care copiii i-au scris lui Moş Crăciun ce îşi doresc. Vizitatorii care vor să se implice, pot alege o steluţa din brad şi pot face o donaţie pentru copiii defavorizaţi aflaţi în grijă SOS Satele Copiilor.
În perioada 29 noiembrie – 28 decembrie, la Piaţă Universităţii şi Cişmigiu, Primăria Capitalei, prin Creart, organizează Bucharest Christmas Market, aflat la cea de-a treia ediţie. Timp de o luna, vizitatorii sunt aşteptaţi cu o sută de căsuţe de poveste, spectacole de muzică populară, colinde, concerte ale artiştilor consacraţi, căsuţa lui Moş Crăciun, un carusel de basm şi alte suprize.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro