De Adrian Ilie,

”Susţin acest proiect politic şi aştept hârtia oficială cu demiterea mea din PSD, cu marea victorie a CEx-ului condus de doamna Dăncilă şi susţinut de Dragoş Benea, şi vă asigur că primul act pe care îl voi semna va fi doar adeziunea mea la Pro România”, a declarat primarul Bacăului, la un eveniment de partid la care a participat împreună cu Victor Ponta, președintele Pro România.

M-aş bucura să fie în Pro România şi are sprijinul nostru. Îl sprijin pe Cosmin Necula pentru un mandat mai de succes în perioada 2020 – 2024. Sunt mulţi alţi primari care vor fi sprijiniţi de Pro România şi vor fi alături sau în partid, în momentul în care pot să candideze fără să îşi piardă mandatul”, a spus, la rândul său, Victor Ponta.

Primarul Cosmin Necula a fost exclus pe 12 noiembrie din PSD. În ședința CEx a partidului au mai fost excluși membri importanți, printre care Ana Birchall, fostul ministru al justiției.

Edilul municipiului Bacău susținea că totul a pornit după ce și-a exprimat punctul de vedere și după ce a adus o serie de critici Guvernului Dăncilă cu privire la alocarea fondurilor către administraţia locală.

”În luna mai am cerut demisia Vioricăi Dăncilă și a guvernului. Am explicat în repetate rânduri cum acest Guvern a furat 100 de milioane de lei din banii băcăuanilor și ne-a dat înapoi, foarte târziu, doar 29 de milioane. Am spus recent că există pesediști care se simt jenați de faptul că trebuie să o susțină pe Viorica Dăncilă. În PSD, dacă spui adevarul ești dat afară”, declarat atunci Necula.

Citeşte şi:

Cosmin Necula, primarul Bacăului: ”Multor pesediști le-a fost rușine să tragă pentru Dăncilă”

Rise Project: Gabriel Oprea și-a scos la vânzare celebra „sufragerie”. Suma uriașă pe care o cere pe vila din Cotroceni

Articol-manifest al lui Ciprian Necula către candidații la prezidențiale. Ce vor romii de la președintele României? De la „țigancă împuțită” la demnitate cetățenească

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor