Mergi direct la conținut »
Reacția lui Traian Băsescu, după condamnarea lui Liviu Dragnea: ”Trebuie să demisionezi din funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Reacția lui Traian Băsescu, după condamnarea lui Liviu Dragnea: ”Trebuie să demisionezi din funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor”

După ce șeful PSD, Liviu Dragnea, a primit la Înalta Curte de Casație și Justiție, 3 ani și 6 luni de închisoare, în primă instanță, în dosarul angajărilor fictive, fostul președinte Traian Băsescu scrie că liderul social democrat nu mai poate ”administra discreționar țara” și că trebuie să demisioneze.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/ Ce cred oamenii din Gratia despre trimiterea lui Dragnea în spatele gratiilor: ”Să facem miting ca să fie achitat!”/VIDEO

”Acum! Daddy, nu doresc nimănui să fie condamnat, dar tu ai o condamnare penală definitivă şi alta în primă instanţă. Pricepi că nu mai poţi administra discreţionar ţara şi că trebuie să demisionezi din funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor (al treilea om în stat)? Acum! La PSD n-aveţi decât să faceţi ce vreţi, dar din a treia fucţie în stat, trebuie să pleci acum!”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Reamintim că Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul privind procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. A fost achitat pentru acuzația de fals intelectual. Decizia nu este definitivă.

Vi se pare corectă condamnarea lui Liviu Dragnea?

Se încarcă ... Se încarcă ...

CITEȘTE ȘI: O româncă absolventă la Cambridge, despre situația socială din țară. “Eliminarea corupției, educația în spiritul onestității și meritocrația sunt până la urmă elemente cheie”

 

Close
Închide
  Close