MENIU CAUTĂ
, de Daniel Ionașcu, Răzvan Mihalașcu

UPDATE Rețea de wi-fi denumită „m..e PSD”, descoperită la Tribunalul București. Măsura luată de avocata lui Sevil Shhaideh

Distribuie

Flavia Teodosiu, avocata fostului vicepremier Sevil Shhaideh, a anunțat că va sesiza Consiliul Superior al Magistraturii și Inspecția Judiciară, după ce a găsit la Tribunalul București o rețea wi-fi cu denumirea „m..e PSD”.

Avocata fostului vicepremier Sevil Shhaideh, Flavia Teodosiu, susține că a luat această decizie pentru a vedea circumstanțele creării acelei rețele.

”Fiind în sală, am văzut rețeaua wireless în Tribunal. Am vorbit la IT și nu apărea ca fiind hotspot (rețea creată de o persoană cu ajutorul unui smartphone- n.r.). Am ieșit și pe hol și figura și pe hol.

Vreau să sesizez faptul că un membru PSD este judecat într-o sală de judecată unde apare rețeaua wireless «M…ie PSD». Eu nu acuz pe nimeni, eu cer să fie făcută o verificare și să se aplice dispozițiile legale.

Mâine voi depune sesizarea”, a declarat avocata Flavia Teodosiu, pentru Libertatea.

Flavia Teodosiu a fost la sediul Tribunalului București pentru a o reprezenta în instanță pe Sevil Shhaideh, la primul termen al dosarului „Belina,” în care fostul vicepremier a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu.

Procesul a fost amânat pentru data de 11 iunie, după ce o inculpată nu avea avocat, a mai arătat Flavia Teodosiu.


Citește și:

România va avea un registru național automatizat pentru infractorii sexuali. Legea a pornit de la un avocat din Bacău, șocat de cazul unui pedofil care se plimba nestingherit în fața unei școli


 

Citește mai multe despre Sevil Shhaideh și Dosarul Belina pe Libertatea.

Comentarii